Cornel Ilie de la Vunk, un artist fără fiţe. Cum a fost surprins solistul, în centrul Capitalei

Ultima actualizare:

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, nu este o persoană cu fiţe, dar alege cu grijă locurile în care iese. Dovada este şi locul în care a fost surprins de către fotoreporterii Click! în oraș, pentru care se pare că artistul a făcut o pasiune de ceva vreme.

cub cornel ilie png

Solistului trupei Vunk, Cornel Ilie, a fost surprins în oraș în timp ce se îndrepta către o cafenea din zona Cîmpineanu, din centrul Capitalei. Fotoreporterii noștri ne-au spus că îl observă adesea pe cântăreț în locația cu pricina, semn că a dat restaurantele luxoase pe o cafenea simplă, „de la colțul blocului”. Totuşi, este o cafenea micuţă, cochetă, cu produse de specialitate şi un loc unde te poţi bucura liniştit de o băutură caldă savuroasă. 

Cornel Ilie, surprins în oraș la aceeași cafenea

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe cântăreț la locația cu pricina și se pare că acesta ar fi mai mereu prezent la cafeneaua respectivă. La o analiză mai amănunțită, am putea spune că artistul este atras de numele locației, care seamănă cu cel al formației în care cântă acesta, semn că denumirea are pentru el o semnificație deosebită.

Odată cu renunțarea la restricții în țara noastră, oamenii își doresc să iasă cât mai mult din case, la restaurante, baruri și cafenele. Aceasta este și situația lui Cornel Ilie, care și-a dorit însă o ieșire mai „undercover”, fără prea mult fast.

Cântărețul, care era văzut adesea în trecut în locații exclusiviste, pare că a renunțat momentan la restaurantele de fițe. În prezent, se pare că artistul și-a găsit o nouă locație preferată.

Astfel, după o plimbare până la cafenea, de unde Cornel Ilie și-a luat doza zilnică de energie, acesta a plecat cu căștile în urechi, pe jos, semn că îi era dor și de o plimbare la aer curat.

Se pare că stilul de „hipster” i se potrivește cel mai bine artistului, care a decis să susțină și business-urile mai mici, dacă acestea au produse de calitate.

Solistul, în vârstă de 44 ani, a anunțat în urmă cu aproximativ doi ani divorțul de soția sa, Eliza, punând punct brusc unui mariaj de cinci ani, în urma căruia au rezultat doi copii, o fetiță și un băiețel. Cei doi au ales să se despartă pe cale amiabilă însă, păstrând o relație amicală.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net