Cornel Ilie divorțează după 5 ani de mariaj și 2 copii: „Există dragoste după iubire”

Ultima actualizare:

    Cornel și Eliza Ilie au decis să divorțezeFoto: Facebook
Cornel și Eliza Ilie au decis să divorțezeFoto: Facebook

Seria de divorțuri din showbiz-ul românesc continuă! Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a anunțat vineri, 4 septembrie, că el și partenera lui de viață, Eliza, au ales ca de acum în colo să pornească pe drumuri separate.

Artistul a mai „testat” conturile sale personale de socializare cu câteva mesaje „subliminale”, care anunțau, oarecum, ceea ce va veni, chiar de dinainte de a publica textul oficial prin care și-a anunțat divorțul.

„Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi”, scria cântărețul recent pe Instagram. Iată că, în cele din urmă, cei doi parteneri chiar nu vor mai dormi împreună, chiar dacă lucrurile în familie păreau că merg de minune.

Deși au decis să divorțeze, Cornel a explicat că el și soția lui vor rămâne în continuare în relații bune și că își vor crește copiii cu același devotament ca și până acum. Decizia a fost luată de comun acord, într-un mod amical, reprezentat și de imaginea pe care cei doi au ales să o publice odată cu anunțul: ei doi dând mâna prietenește. 

„Din „Poveste” a rămas „O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul „divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. 

Cornel Ilie și Eliza Suditu au împreună doi copii
Cornel Ilie și Eliza Suditu au împreună doi copii

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a fost mesajul artistului.

În 2019, Cornel Ilie a devenit tătic pentru a doua oară

În 26 iulie 2019, Cornel Ilie de la Vunk trăia din nou emoțiile întâlnirii cu bebelușul său, un băiețel care a primit numele Cezar. Solistul și soția lui mai au o fetiță care se numește Zara. El și Eliza Ilie (32 de ani) sunt căsătoriți de cinci ani, Cornel îndrăgostindu-se de ea la prima vedere. În plan profesional, Cornel Ilie este producător muzical la emisiunile „Românii au talent” și la„Cântă acum cu mine”, ambele difuzate la PRO TV.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net