Ce iubite celebre a avut de-a lungul timpului Horia Tecău? Cu cine se iubește în prezent tenismenul român

Ultima actualizare:

Horia Tecău este printre cele mai importante personalități din tenisul românesc, iar dacă meciurile câștigate se țin scai de el, să nu ne mire comportamentul femeilor. 

Cine sunt fostele iubite ale lui Horia Tecau?

Ana Maria Pop

Printre primele iubiri ale lui Horia Tecău se numără și Ana Maria Pop, cu care a avut o relație destul de ascunsă, ferindu-se de ochii publicului.

Urmărește și: Horia Tecău, omul zilei în Cupa Davis. El și-a amânat retragerea cu un meci

Totuși, despărțirea Mariei Pop de Horia Tecău i-a adus foarte mult succes, unul chiar imens! În 2014, fosta iubire a tenismenului era pe scenele unui festival important - Festivalul de Film de la Cannes. 

Acum, Ana Maria Pop și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat celebru, Daniel Pavel. Aceștia au fost observați în timpul festivalului SAGA arătându-și foarte multă iubire unul altuia.

Natalia Borges 

Natalia Borges a fost printre cele mai comentate vedete cu care s-a afișat Horia Tecău. După o relație lungă și plină de suișuri și coborâșuri, Natalia l-a părăsit pe tenismen în toamna anului 2019.Citește și: Ea este noua iubită a lui Horia Tecău! Sportivul a dat lovitura: Natalia Borges este un supermodel brazilian

Despărțirea dintre cei doi s-a produs din cauza distanței prea mari, dar și din cauza proiectelor de modelling în care s-a implicat Natalia Borges. 

Deoarece Natalia Borges ar fi apărut în mai multe ipostaze provocatoare, Horia Tecău ar fi spus „adio!” relației cu brazilianca. Aceasta a devenit cunoscut la nivel internațional pentru apariția în revista pentru bărbați „Sports Illustrated”.

Andreea Raicu

În 2013, se anunța despărțirea dintre Andreea Raicu și Horia Tecău, cei doi având la activ doar un singur an de relație. 

Citește și despre: Horia Tecău se retrage după Turneul Campionilor

Despărțirea ar fi fost una foarte elegantă, cei doi fiind de acord că ei provin „din lumi diferite”, iar, bineînțeles, alt subiect major de discuție ar fi fost plecarea tenismenului din România. 

„Da, nu mai suntem impreuna. Timpul ne-a demonstrat ca provenim din lumi diferite”, a recunoscut Andreea, la vremea aceea, pentru Click!.

Cei doi au plecat la drum crezând că o relație la distanță este posibilă. Din păcate, Horia Tecău era, mai tot timpul, plecat din România, iar Andreea Raicu era ocupată cu emisiunea ei la Prima TV.

Cu cine se iubeste acum jucatorul de tenis Horia Tecau

Horia Tecău a devenit foarte secretos în materie de dragoste. Acesta nu dorește să se afișeze cu noua sa iubită, dar mai multe surse afirmă că, de fapt, acesta ar avea pe cineva în secret. 

În cele din urmă, Horia Tecău a învățat că dragostea nu se vede la televizor și nici în titlurile ziarelor, ci în timpul petrecut alături de persoana draga și, cel mai important, pe terenul de tenis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net