Horia Brenciu, din nou tată! Imaginile care au furat mii de inimi: „Arya Maria, noua revelație a academiei!”

Îndrăgitul Horia Brenciu fură mereu inimile fanilor săi, de fiecare dată când își face apariția. Doar că, recent, simpaticul „showman” a apărut într-o ipostază care i se potrivește perfect, cea de tată. „Din nou?”, s-au întrebat fani care știu că familistul Horia are deja patru copii superbi.

3 horia brenciu familie 2 jpg jpeg

Horia Brenciu are o familie superbă! Are patru copii și e un tată model

În vârsta de 49 de ani, Horia Brenciu s-a căsătorit acum 8 ani cu Alice Dumirescu. Cei doi au împreună patru copii: doi din relația anterioară a soției lui, o fetiță din căsnicia lor și un băiețel adoptat, care a împlinit de curând chiar vârsta de 8 ani. 

Vezi aici mai multe detalii: Cât de mare s-a făcut copilul adoptat de Horia Brenciu! „Mă așteaptă ochii ăștia minunați când vin acasă”

Vedeta își iubește din toată inima familia, iar acest lucru se vede din plin pe chipul său senin și pe zâmbetul larg pe care-l afișează mereu. Părinte model, tată adoptiv și, mai nou, „tătic de talente”. Într-un clip publicat în spațiul online, Horia Brenciu a ținut să imortalizeze un fragment de bucurie deplină.

Citește și: Horia Brenciu, moment emoționant cu soția și cei patru copii! „Gașca mea nu poate să stea liniștită”

Vedeta țina în brațe un copil superb care-l face să se simtă „ca un nou născut”! Pe numele de Arya Maria, fetița gingașă este noua revelație a Academiei de Arte Horia Brenciu. 

Horia Brenciu, imaginile care au devenit virale pe internet! Vedeta ține în brațe un copil adorabil

„Arya Maria, noua revelație a Academiei de arte Horia Brenciu. Când evaluez talente ca ea, mă simt ca… nou născut!”, a scris vedeta în postarea de pe pagina sa de Instagram.

Imaginile înduioșătoare cu Horia Brenciu în rol de „tătic de talente” au devenit imediat virale. Postarea a strâns peste 26.000 de vizualizări în primele 12 de ore de la publicare.

Vezi și: Horia Brenciu, dezvăluiri intime despre iubirea cu Alice: «Mai mult nu am voie să spun»

Horia Brenciu are propria sa academie de actorie și muzică. În 2022, artistul a deschis a doua filială chiar în Brașov, acolo unde s-a născut. Academia de Arte Horia Brenciu este un loc în care atât copiii, dar și tinerii și adulţii îşi pot antrena talentul artistic.

Horia Brenciu are o relație specială cu fiul adoptiv! 

Horia Brenciu e tatăl a patru copii. Foto: Instagram
Horia Brenciu e tatăl a patru copii. Foto: Instagram

După cum spuneam, Horia Brenciu nu e doar un „tătic de talente”, el este și un tată model. Îndrăgitul om de televiziune are și un fiu înfiat.

Băiețelul adoptat de Horia a împlinit vârsta de 8 ani, pe 7 iunie. Cântărețul îl numește mereu pe Toma „cel mai frumos băiat din lume”, iar de ziua lui a publicat un mesaj emoționant pe Instagram.

„De 8 ani, de fiecare data când vin acasă, la geamul de la intrare, mă așteaptă ochii ăștia minunați! După ce intru, primesc și o îmbrățișare! Astea sunt tot atâtea motive să lupt si să iubesc și să ma simt in continuare cel mai norocos tată de pe pământ! , a scris Horia Brenciu în mediul online, de ziua lui Toma.

Cum a fost adoptat copilul lui Horia Brenciu? „De 8 ani,mă așteaptă ochii ăștia minunați”

În cadrul unui interviu, acordat la sfârșitul lui 2019, Horia Brenciu a expliat împrejurările care au dus la decizia de a adopta un copil alături de soția lui. 

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: 'nu-l avortează, îl vrem noi!'.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare,” a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii'.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
dog 1168663 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
Pompeii family feast painting Naples jpg
proteste china png
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg