Horia Brenciu, din nou tată! Imaginile care au furat mii de inimi: „Arya Maria, noua revelație a academiei!”

Ultima actualizare:

Îndrăgitul Horia Brenciu fură mereu inimile fanilor săi, de fiecare dată când își face apariția. Doar că, recent, simpaticul „showman” a apărut într-o ipostază care i se potrivește perfect, cea de tată. „Din nou?”, s-au întrebat fani care știu că familistul Horia are deja patru copii superbi.

3 horia brenciu familie 2 jpg jpeg

Horia Brenciu are o familie superbă! Are patru copii și e un tată model

În vârsta de 49 de ani, Horia Brenciu s-a căsătorit acum 8 ani cu Alice Dumirescu. Cei doi au împreună patru copii: doi din relația anterioară a soției lui, o fetiță din căsnicia lor și un băiețel adoptat, care a împlinit de curând chiar vârsta de 8 ani. 

Vezi aici mai multe detalii: Cât de mare s-a făcut copilul adoptat de Horia Brenciu! „Mă așteaptă ochii ăștia minunați când vin acasă”

Vedeta își iubește din toată inima familia, iar acest lucru se vede din plin pe chipul său senin și pe zâmbetul larg pe care-l afișează mereu. Părinte model, tată adoptiv și, mai nou, „tătic de talente”. Într-un clip publicat în spațiul online, Horia Brenciu a ținut să imortalizeze un fragment de bucurie deplină.

Citește și: Horia Brenciu, moment emoționant cu soția și cei patru copii! „Gașca mea nu poate să stea liniștită”

Vedeta țina în brațe un copil superb care-l face să se simtă „ca un nou născut”! Pe numele de Arya Maria, fetița gingașă este noua revelație a Academiei de Arte Horia Brenciu. 

Horia Brenciu, imaginile care au devenit virale pe internet! Vedeta ține în brațe un copil adorabil

„Arya Maria, noua revelație a Academiei de arte Horia Brenciu. Când evaluez talente ca ea, mă simt ca… nou născut!”, a scris vedeta în postarea de pe pagina sa de Instagram.

Imaginile înduioșătoare cu Horia Brenciu în rol de „tătic de talente” au devenit imediat virale. Postarea a strâns peste 26.000 de vizualizări în primele 12 de ore de la publicare.

Vezi și: Horia Brenciu, dezvăluiri intime despre iubirea cu Alice: «Mai mult nu am voie să spun»

Horia Brenciu are propria sa academie de actorie și muzică. În 2022, artistul a deschis a doua filială chiar în Brașov, acolo unde s-a născut. Academia de Arte Horia Brenciu este un loc în care atât copiii, dar și tinerii și adulţii îşi pot antrena talentul artistic.

Horia Brenciu are o relație specială cu fiul adoptiv! 

Horia Brenciu e tatăl a patru copii. Foto: Instagram
Horia Brenciu e tatăl a patru copii. Foto: Instagram

După cum spuneam, Horia Brenciu nu e doar un „tătic de talente”, el este și un tată model. Îndrăgitul om de televiziune are și un fiu înfiat.

Băiețelul adoptat de Horia a împlinit vârsta de 8 ani, pe 7 iunie. Cântărețul îl numește mereu pe Toma „cel mai frumos băiat din lume”, iar de ziua lui a publicat un mesaj emoționant pe Instagram.

„De 8 ani, de fiecare data când vin acasă, la geamul de la intrare, mă așteaptă ochii ăștia minunați! După ce intru, primesc și o îmbrățișare! Astea sunt tot atâtea motive să lupt si să iubesc și să ma simt in continuare cel mai norocos tată de pe pământ! , a scris Horia Brenciu în mediul online, de ziua lui Toma.

Cum a fost adoptat copilul lui Horia Brenciu? „De 8 ani,mă așteaptă ochii ăștia minunați”

În cadrul unui interviu, acordat la sfârșitul lui 2019, Horia Brenciu a expliat împrejurările care au dus la decizia de a adopta un copil alături de soția lui. 

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: 'nu-l avortează, îl vrem noi!'.

Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare,” a dezvăluit Horia Brenciu în emisiunea „Profesioniştii'.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
image
actualitate.net
image
actualitate.net