Horia Brenciu, poză rară cu toată familia! Cât de mari au crescut fetița și băiețelul artistului!

Deși discret din fire atunci când vine vorba de „comorile” lui, Horia Brenciu și-a surprins recent în mod plăcut admiratorii, publicând în mediul online o imagine demnă de pus în ramă, în care apare frumoasa lui familie, în formulă completă! 

Horia Brenciu, imagine de colecție alături de familie Foto: instagram
Horia Brenciu, imagine de colecție alături de familie Foto: instagram

Horia Brenciu se poate declara un om împlinit pe toate planurile, având în spate o carieră înfloritoare, însă dincolo de viața profesională, acesta se poate mândri și cu familia frumoasă pe care și-a întemeiat-o alături de soția lui, Alice. 

Vezi și: Horia Brenciu, dezvăluiri intime despre iubirea cu Alice: «Mai mult nu am voie să spun»

Horia Brenciu, imagine emoționantă de familie

Artistul e un soț și un tătic fericit, iar de curând s-a mândrit cu soția și copiii lor și pe rețelele de socializare, deși destul de rare sunt momentele în care alege să-și expună astfel familia.

În cea mai recentă imagine publicată pe rețelele de socializare, Horia Brenciu apare alături de partenera lui și cei patru copii ai lor: fetele cele mari, fiica cea mică și mezinul familiei, Toma, băiețelul pe care l-au adoptat acum câțiva ani.

Vezi aici mai multe detalii: Cât de mare s-a făcut copilul adoptat de Horia Brenciu! „Mă așteaptă ochii ăștia minunați când vin acasă”

Ai mei”, a fost mesajul transmis de îndrăgitul cântăreț în dreptul imaginii distribuite în mediul online. Admiratorii săi l-au copleșit cu complimente și aprecieri și l-au felicitat pe artist pentru inițiativa de a publica frumoasa imagine din sânul familiei. 

Amintim că deși se declară mândru tatăl tututor, nu toți cei patru copii îi aparțin, cel puțin nu din punct de vedere biologic, lui Horia Brenciu. Fetele cele mari sunt rezultate dintr-o relație anterioară a soției lui, Alice, în timp ce așa cum am menționat anterior, cei doi soți au decis să și adopte un copil, pe fiul lor, Toma. Singurul copil biologic pe care îl împărtășesc Horia și partenera lui este fiica lor, Mina. Cu toate acestea, în familia lor nu există diferențe: toți sunt copiii artistului!

Cum au decis Horia Brenciu și soția lui să îl adopte pe Toma. Poveste impresionantă!

Toma a apărut în familia lui Brenciu încă de când era bebeluş, iar artistul a vorbit într-un interviu despre cum a luat decizia de adopta un băiețel.

Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. (fetele cele mari ale soției n.r) Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (..)

În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina. (..) Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile.

Am zis: «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare.”, dezvăluia Horia Brenciu, în urmă cu ceva vreme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net