Horia Brenciu, dezvăluiri despre iubirile din tinerețe

Horia Brenciu își amintește cu nostalgie de perioada adolescenței, atunci când deși avea foarte multă energie, era și foarte timid. El a dezvăluit cât de mult a iubit în ... tinerețe.

Horia Brenciu. Foto: Arhivă
Horia Brenciu. Foto: Arhivă

Citește și: Drama prin care a trecut Horia Brenciu la doar 11 ani, atunci când mama lui a murit

Artistul a mărturisit că timiditatea l-a făcut să nu fie foarte îndrăzneț în a aborda fetele, iar ele erau cele care se băgau în seamă cu el. La cum îl cunoaștem n-am fi zis că s-a întâmplat așa ceva, dar iată că au loc evenimente interesante și la case mari, cum vine vorba.

,,Obișnuiam să… tac! Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas, în ceea ce mă privește… Ulterior, după terminarea liceului, am mai prins ceva voce. Țin minte că spectacolul de final de clasa a XII-a mi-a deschis un apetit enorm de exprimare artistică. Eram tânărul blond, cu plete, care cânta la pian în sala festivă a Liceului „Andrei Șaguna’’. Poate că, într-o zi, o să postez secvențe pe Instagram, cine știe?!’’, a spus Horia pentru viva.ro.

Vezi și: Râzi cu lacrimi cu Horia Brenciu! Ce farsă i-a făcut lui Cornel Ilie de la Vunk

O zi din viața lui Horia Brenciu

Cântărețul consideră că nu contează numărul de ore pe care îl are o zi, ci modul în care faci acele zile să conteze. Ingredientul secret pe care Horia Brenciu îl folosește atât în ceea ce privește familia, cât și pe plan profesional este pasiunea. 

,,Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba…

Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut.’’, a mai spus artistul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg