Drama prin care a trecut Horia Brenciu la doar 11 ani, atunci când mama lui a murit

Horia Brenciu este artistul care mereu și-a făcut fanii să se simtă bine, având o energie copleșitoare și bucurie în suflet. Acesta consideră că misiunea lui este să facă publicul să râdă, să se simtă bine, nu să îl încarce cu greutățile pe care le întâlnește la orice pas.

1 horia brenciu mama jpg jpeg

Horia Brenciu, rămas fără mamă când avea  11 ani

Dacă ne luăm după imaginea pe care o afișează, pare că greutățile l-au ocolit pe Horia. Însă acesta a trecut printr-un episod traumatizant în copilărie, când avea 11 ani, iar mama lui a murit. Nu are foarte multe amintiri cu mama sa, însă își  amintește cu drag de ea și își dorește să fie un părinte la fel de bun și iubitor pentru copiii lui.

Nu rata nici: Horia Brenciu, din nou tată! Imaginile care au furat mii de inimi: „Arya Maria, noua revelație a academiei!”

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume”, a declarat Horia Brenciu pentru Viva.

Vezi și: Horia Brenciu, poză rară cu toată familia! Cât de mari au crescut fetița și băiețelul artistului!

Cum este viața lui Horia Brenciu

Horia Brenciu se bucură de familia frumoasă pe care o are și profită de fiecare clipă petrecută cu ea. Atât în familie, cât și pe scenă, artistul declară că secretul lui este pasiunea, iar amintirile sunt cele care ne ajută să vedem cum ne-am trăit viața.

„Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut”, a mai spus Horia Brenciu.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Viktor Orban FOTO AFP
Roger Waters,  fondatorul Pink  Floyd, a cântat  în faţa a 50 000  de spectatori jpeg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg