Dieta miraculoasă a lui Micutzu. Alimentul la care a renunțat timp de 8 luni

Click! îți spune care este dieta miraculoasă a lui Micutzu. Vedeta a avut mari probleme cu kilogramele de-a lungul timpului. Îndrăgitul comediant s-a speriat când s-a urcat pe cântar în urmă cu trei ani. 

Dieta miraculoasă a lui Micutzu
Dieta miraculoasă a lui Micutzu

Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, are 37 de ani și s-a luptat mereu cu kilogramele. Recent, vedeta a povestit ce strategie a adoptat pentru a reuși să slăbească. Chiar dacă n-a fost deloc ușor, acesta a avut o ambiție uriașă pentru a ajunge la o greutate normală. În urmă cu trei ani cântărea aproximativ 170 de kilograme. A fost momentul în care a luat o decizie importantă.

Cum a slăbit Micutzu?

Actorul din Teambuilding a dezvăluit ce dietă a folosit pentru a slăbi. Acesta a precizat că făcut totul pas cu pas, renunțând la carne și mai apoi la carbohidrați.

 „Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș.

Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a declarat Micutzu, citat de wowbiz.ro. 

Totodată, Micutzu a recunoscut faptul că la acea vreme era dependent de mâncare și avea un stil de viață complet dezordonat. „Doar mâncarea a scăpat de sub control. (…) Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul «Mănâncă, mă, să fii sănătos!»”,   a povestit tânărul.

Cine e Cosmin Nedelcu

Micutzu
Micutzu

Cosmin Nedelcu s-a născut pe 22 iulie 1986 în Focșani, unde a absolvit Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu”. După terminarea liceului a început cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București (UNATC). A fost atras de stand-up comedy, așa că a ales să devină și el comediant, iar de 17 ani a reușit să umple sălile de spectacole.

Reacția după filmul Teambuilding

Filmul de comedie „Teambuilding” a depășit recordurile la încasări pentru filmele românești din ultimele trei decenii. Însă, pelicula a stârnit mari controverse și discuții în contradictoriu în online între oamenii care au apreciat proiectul și cei care l-au criticat în termeni duri. Sătul de critici, Micutzu a decis să răspundă unor afirmații făcute de CTP.

Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol.

În momentul în care tu faci niște glume pe care tu, dacă le-ai vedea și ai râde, ai vrea să feliciți persoana respectivă de pe scenă înseamnă că ai ajuns într-un punct foarte bun, spunea Vio Dragu despre momentul bun din stand-up. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună și am râs”, a declarat Micutzu la Europa FM, conform Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
5 roxana blenche chefi la cutite 4 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
pizza shutter jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
121 JPG
Capture JPG
KF L 15 jpg