Kate Hudson a mâncat doar castraveți pentru a pierde în greutate

Ultima actualizare:

Actrița americană Kate Hudson (43 de ani) a spus că a ținut o dietă de castraveți, în timp ce a filmat scenele în bikini din filmul „Glass Onion: A Knives Out Mystery”.

Kate Hudson a slăbit pentru rolul din „Glass Onion: A Knives Out Mystery” (foto: Instagram)
Kate Hudson a slăbit pentru rolul din „Glass Onion: A Knives Out Mystery” (foto: Instagram)

Citește și: Kate Hudson se mărită în curând! Cine e alesul său 

Descriindu-și personajul  ca fiind „o femeie îndrăzneață, dar nu foarte deșteaptă", starul le-a spus gazdelor din emisiunea „This Morning” că, în timp ce restul distribuției se îmbulzea pentru a bea băuturi alcoolice și a se delecta cu tot felul de bunătăți, pe platourile de filmare, ea s-a abținut. „Toată lumea se simțea bine și se distra, iar eu mâncam doar castraveți”, a declarat ea. Efortul ei a meritat! Kate, care are o avere de 80 de milioane de dolari, a făcut furori în scena în care apare la piscină, într-un costum de baie portocaliu. Filmul este o continuare a peliculei „Knives Out” din 2019, regizată de Rian Johnson.

Kate și-a dorit rolul personajului Birdie

Birdie este rolul pe care actrița a fost fericită să-l obțină în acest film. „Îmi amintesc că citeam scenele cu Birdie și eram foarte încântată. Așteptam cu nerăbdare să o joc pe Birdie. A fost greu. Din cauza modului în care a decurs cariera mea, rolurile pe care am vrut să le joc nu sunt cele pe care le-am primit", a declarat Hudson, pentru Vanity Fair. Înainte de Glass Onion, ultimele sale roluri majore în filme au fost în „Deepwater Horizon” din 2016, „Marshall” din 2017, „Music”, „Mona Lisa” și „Blood Moon” din 2021. De asemenea, a apărut în serialul „Truth Be Told” tot din 2021, timp de zece episoade.

Iată și: Kate Hudson, 42 de ani, sexy și rea! Actrița și-a șocat fanii cu o fotografie incendiară 

„Cu regizorul Rian Johnson a fost foarte asemănător. Când lucrez cu el, știu că pot face o treabă excelentă", a adăugat Hudson. Ea a vorbit, de asemenea, despre modul în care principala provocare în acest film a fost de a îi da viață rolului Birdie: „Asta pentru mine a fost partea distractivă – această nevoie profundă a lui Birdie de a căuta validarea, de a avea nevoie să fie iubită, de a fi văzută, de a fi în centrul iubirii fiecăruia. De unde vine asta?”.

Elvis Presley a avut o dietă ciudată

Se pare că celebrul Elvis Presley a mâncat același fel de mâncare în fiecare zi timp de șase luni, potrivit soției sale Priscilla Presley (77 de ani). Starul rock, care a murit în august 1977, a avut unele ritualuri ciudate atunci când venea vorba de ora prânzului, optând adesea pentru mese mai bizare. El iubea sandvișurile sale cu unt de arahide și banane, iar acum fosta lui soție a dezvăluit că Elvis a avut mai multe cereri ciudate la cină, în timpul vieții sale.

Elvis alături de soția sa Priscilla (foto: Facebook)
Elvis alături de soția sa Priscilla (foto: Facebook)

Vezi și: Poftiți în avionul lui Elvis Presley! Aeronava va fi scoasă la licitație 

Arhivista Graceland Angie Marchese a explicat că el „a crescut pe mâncare bună de Sud” și a iubit fleica, piureul de cartofi, puiul prăjit și brânza. „Orice altceva în afară de pește. Nu-i plăcea mirosul de pește gătit în casă. Nu a fost niciodată pește în casă lui.”, a declarat ea.

Marchese  a mai adăugat că Priscilla a dezvăluit anterior că Regelui îi plăceau atât de mult  fleica și piureul de cartofi, încât ajunsese să mânânce acest fel de mâncare în fiecare zi. El ar fi făcut asta timp de jumătate de an. În ceea ce privește desertul său preferat, acesta ar fi fost tortul de ciocolată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net