Elvis Presley era homosexual? Ce actor celebru a spus asta

Dezvăluiri incendiare! Regretatul muzician Elvis Presley, care a murit în anul 1977, ar fi fost homosexual. Cel puțin asta era părerea și temerea bunului său prieten Marlon Brandon, actor care s-a stins din viață în 2004.

Elvis a murit în 1977
Elvis a murit în 1977

Foto: Wikipedia

Citește și: Austin Butler a trecut prin 5 luni de chinuri până a obținut rolul lui Elvis Presley. Reacția inedită a Priscillei Presley

Au suspinat milioane de femei din lume după ei! Marlon și Elvis au fost adevărate sex-simboluri la vremea lor. Erau și buni prieteni, care obișnuiau să își împărtășească toate secretele.

Elvis Presley a fost descris de Marlon Brando ca fiind „închis în sine”,  într-o perioadă dificilă a vieții sale. Actorul credea că celebrul cântăreț era gay și că îi era teamă să își recunoască orientarea sexuală, potrivit okmagazine.ro.

Foto: Getty Images

Vezi și: Elvis, un împătimit al tehnologiei. Ar fi influencer, şi-ar face selfie-uri, dacă ar mai trăi acum?

Elvis Presley și Marlon Brando au avut o corespondență secretă

Marlon Brando, în tinerețe
Marlon Brando, în tinerețe

Foto: Getty Images

Iată și: Elvis, un împătimit al tehnologiei. Ar fi influencer, şi-ar face selfie-uri, dacă ar mai trăi acum?

Marlon Brando a avut o legătură strânsă cu Elvis Presley de-a lungul anilor. Ambii bărbați au avut o corespondență secretă cu o femeie pe nume Carmen Montez, potrivit unei cărți a autorului Gary Lindberg, intitulată „Brando on Elvis: In His Own Words” .

Te-ar putea interesa și: Iubita lui Elvis, Linda Thompson „L-am iertat de fiecare dată când m-a înşelat”. Ce îi spunea artistul după ce o trăda

În această carte au fost publicate, pentru prima dată, scrisorile secrete ale lui Brando trimise lui Montez de-a lungul anilor 1960 și 1970. Montez era prietenă cu Elvis și Brando, dar și cu alte vedete de la Hollywood. Și una dintre scrisorile lui Brando către Montez a detaliat îngrijorarea lui pentru Elvis, în februarie 1969.

WOW: Marlon Brandon, obsedat de sex, dar mofturos la femei. De ce nu le-a vrut pe Elizabeth Taylor și pe Sophia Loren

Brando i-a scris lui Montez că „se pare că Elvis chiar nu mai are chef să vorbească cu nimeni”. Această scrisoare a venit după afirmațiile că Elvis ar fi fost atacat cu sălbăticie de către indivizi necunoscuți - membri ai unei bande care au încercat și să-l răpească.

El a spus: „Știu că e închis în casă și știu că a primit biletul pe care l-am lăsat, dar nu a răspuns. Nu cred că Pris [Priscilla] va reuși să îl liniștească. Adică să intre sub pielea lui." Brando a continuat să o critice pe soția lui Elvis, Priscilla Presley (77 de ani), pentru că nu și-a susținut soțul, atunci când avea nevoie de ea cel mai mult.

"Cred că se teme că este un homosexual latent"

În scrisoare, Marlon Brando a vorbit despre o ceartă care avusese loc între Priscilla și Elvis din ultimele luni. Actorul era de părere că ea l-ar fi putut face să treacă peste această traumă, dacă și-ar fi dat cu adevărat silința: "Tocmai a început să se regăsească ca bărbat, iar o soție răbdătoare și înțelegătoare ar fi putut face minuni".  Marlon a susținut că Elvis ar putea găsi alinare lângă o altă femeie.

Citește și: Drama vieţii ei. Lisa Marie Presley şi-a descoperit tatăl, pe Elvis, mort în casă. Avea 9 ani atunci

Însă, deși și-a înșelat soția în, Brando era sigur că Elvis nu ar face din nou asta: „Parțial din moralitate și parțial din frică, nu se va întoarce la o altă femeie și pare să se teamă de alți bărbați”.  Aici, Marlon a început să facă aluzia că Elvis Presley s-ar fi îndoit de propria sa sexualitate. „El se agită în sinea sa, pare că se teme de el însuși. Uneori, cred că se teme că este un homosexual latent”. Validitatea acestor scrisori scrise de mână au fost puse la îndoială de unii fani, însă editorul Calumet Editions susține că are dovezi că articolele sunt autentice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net