Priscilla Presley, complet defigurată de operaţiile estetice. Cum a fost surprinsă văduva lui Elvis

Priscilla Presley este una dintre vedetele care a căzut pradă obsesiei pentru operaţii estetice. Văduva lui Elvis a apelat, deseori, de-a lungul anilor, la diverse intervenţii şi proceduri, iar din cele mai recente imagini surprinse cu ea, se pare că nu s-a potolit.

Priscilla Presley, pe vremea când nu era desfigurată de operaţii foto: Getty
Priscilla Presley, pe vremea când nu era desfigurată de operaţii foto: Getty

Priscilla Presley a fost surprinsă, recent, cu faţa şi mai umflată decât o avea înainte şi complet desfigurată. Cunoscând obiceiul vedetei de 76 de ani de a apela des la ajutorul medicilor esteticieni, nu e greu să ne imaginăm că Priscilla a vizitat recent vreun cabinet.

Într-o pereche de pantaloni negri, cu o bluză gri şi o geacă tot neagră, Priscilla a fost aproape de nerecunoscut.

Aşa arată acum Priscilla Presley foto: Profimedia
Aşa arată acum Priscilla Presley foto: Profimedia

Ce operaţii estetice şi-a făcut Priscilla Presley, de-a lungul anilor

Încă de la finalul anilor 1990, Priscilla Presley a făcut diverse operaţii şi procedure estetice, care i-au schimbat complet look-ul şi au defigurat-o. Ea ar fi apelat la injecţii cu acid hialuronic, botox, lifting facial, ronoplatie şi la implanturi în zona pomeţilor, printre altele.

În urmă cu trei ani, au existat chiar zvonuri că actriţa ar fi avut cancer de piele, motiv pentru care a avut nevoie de operaţie şi ar fi apelat, iar, la o serie de intervenţii.

Priscilla Presley, mărturii despre mariajul cu Elvis: "Începutul a fost cel mai dificil"

Priscilla Presley a vorbit recent despre căsnicia ei cu Elvis Presley. Cei doi au început relaţia când actriţa avea doar 14 ani, iar cântăreţul avea 24. Ei s-au căsătorit după opt ani. Cea mai dificilă parte, a spus ea, a fost să fie acceptată, din cauza faimei pe care o avea Elvis.

“Începutul mariajului a fost unul foarte dificil, dar am ştiut în ce mă bag, am făcut totul clar pentru că eram tânără. A fost greu să fiu acceptată de public. Dar el mi-a spus mereu să nu bag pe nimeni în seamă şi să nu citesc ziarele. Circulau multe zvonuri urâte. Unul a fost că ne-am căsătorit pentru că eram gravidă. Mi-am spus atunci că nu e bine pentru mine să le ascult”, a declarat Priscilla.

Priscilla are şi un fiu, pe lângă Lisa Marie Presley

Priscilla Presley a avut o fată cu Elvis, pe Lisa Marie Presley, care are acum 54 de ani. Actriţa şi Elvis au divorţat în 1973, cu patru ani înainte de moartea prematură a cântăreţului.  Cei doi au rămas, însă, prieteni buni, iar în ziua în care a fost finalizat divorţul, au plecat de la tribunal ţinându-se de mână.

Pe lângă mariajul cu Elvis, cea mai lungă relaţie a Priscillei a fost cu producătorul şi scenaristul Brazilian Marco Garibaldi, din 1984 până în 2006. Cei doi au împreună un băiat, Navarone Anthony Garibaldi, născut în 1987, care este cântăreţ.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net