Marlon Brandon, obsedat de sex, dar mofturos la femei. De ce nu le-a vrut pe Elizabeth Taylor și pe Sophia Loren

image
Brando a avut sute de iubiți și iubiteFoto: Getty

Marlon Brando a fost o figură emblematică a cinematografiei mondiale, dar și un amant scandalos. Actorul avea un apetit sexual greu de ținut sub control și s-a îndrăgostit pentru prima oară la patru ani, de menajera lui, Ermi. Prin așternuturile lui Brando au trecut nume mari de la Hollywood, bărbați și femei, după cum a recunoscut chiar el.

În anii `50-`60, Marlon Brandon era un sex simbol, despre care se știa că se culcase cu femei celebre precum Marilyn Monroe, Grace Kelly, Jackie Kennedy și Marlene Dietrich. Deși era cunoscut drept amantul tuturor, Brando era foarte mofturos. Nu a vrut-o pe Elizabeth Taylor pentru că avea fundul prea mic și a declarat despre Sophia Loren că îi miroasea gura „mai rău ca cea a unui dinozaur”.

Marlon Brando a iubit și bărbați

După cum a recunoscut chiar el, Brando s-a culcat și cu bărbați. În 1976, actorul a declarat că a avut experiențe homosexuale. Printre presupușii iubiți ai lui Marlon Brando se numără James Dean, Cary Grant, Rock Hudson și Laurence Olivier.

Apetitul sexual care îl făcea pe Brando să aibă câte cinci iubite în același timp a fost stârnit de menajera lui, Ermi, atunci când avea doar patru ani. „În timpul zilei, ne jucam constant. Noaptea dormeam împreună. Ea era dezbrăcată și eu eram gol. Dormea adânc deci puteam să mă uit la corpul ei și să mă joc cu sânii ei”, a scris Marlon Brando în autobriografia sa „Songs My Mother Taught Me”.

image
Elizabeth Taylor

Când Ermi s-a căsătorit, Brando a rămas marcat și s-a simțit părăsit. El a susținut că obsesia lui pentru sex a fost stârnită de acest episod. Marlon era adorat de femei, dar nu putea să se implice în relații deoarece era infidel. În cartea biografică „Brando’s Smile”, autoarea Susan Mizruchi a scris: „Nevoia lui de sex era o dependență și îi acapara majoritatea timpului. Voia să fie iubit de femei, dar le frângea inimă pentru că nu era deloc loial”.

Cine a fost Marlon Brando

Marlon Brando s-a născut pe 3 aprilie 1924, în Omaha (SUA). A fost singurul fiu al unei foste actrițe și al unui fabricant de pesticide. A avut o fire rebelă încă din adolescență. A fost examtriculat de la liceu când avea 16 ani pentru că s-a plimbat cu motocicleta pe holurile școlii. Brando renunțat la Brodaway când avea 26 de ani. Primul său rol într-un film a fost un medic paraplegic, în „The Men”. Succesul a venit în rolul lui Stanley, în filmul „A streetcar named Desire”, pentru care a fost nominalizat la Oscar. A devenit cel mai râvnit bărbat, după ce a jucat în „The Wilde One”. Marlon Brando a luat premiul Oscar pentru „On the Waterfront”. În anul 1972, Brando joacă rolul lui Don Corleone în filmul lui Francis Coppola „The Godfather” și a fost distins cu încă un premiu Oscar pentru interpretarea magistrală.

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
andreea esca si alexia eram
proteste   profimedia 0727331327 jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
 Khaby Lame Captură video
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg