Kate Hudson se mărită în curând! Cine e alesul său

Kate Hudson se mărită cu Danny Fujikawa, care este mult mai tânăr decât ea. Nunta va avea loc în curând. Kate și Danny au fost împreună patru ani înainte de a se logodi.

Kate a mai fost căsătorită Foto: Getty Images
Kate a mai fost căsătorită Foto: Getty Images

Actrița Kate Hudson, de 42 de ani, se mărită. Ea și-a arătat marea dragoste pentru logodnicul ei, Danny Fujikawa, de numai 35 de ani, pe rețelele sociale. Vedeta a postat recent o poză în care se sărută pasional cu acesta , în New York, SUA, și anunță că se va mărita cu el. Se iubesc la nebunie de mai mulți ani.

Logodiți de anul trecut

A postat o poză în care se sărută cu viitorul soț Foto: Instagram
A postat o poză în care se sărută cu viitorul soț Foto: Instagram

Kate Hudson s-a logodit cu Danny Fujikawa în septembrie 2021. La acea vreme, actrița, care este laureata unui Glob de Aur, a pus o fotografie pe rețelele sociale în care și-a arătat fanilor inelul de logodnă. Cei doi au fost prieteni timp de decenii înainte de a se cupla în anul 2017.

Au deja o fetiță

Kate Hudson are deja o fetiță, numită Rani Rose, în vârstă de 3 ani, din relația cu Danny Fujikawa. Actrița mai este mama a doi copii. Cu fostul ei soț, muzicianul  Chris Robinson (55 de ani), are un fiu, Ryder, de 18 ani. Căsnicia cu Robinson a durat din 2000 până în 2007. Cu fostul logodnic, Matthew Bellamy, mai are un fiu, Bingham, de 10 ani. Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn, și a lui Bill Hudson, se mărită.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net