Dieta terminator a lui Trăistariu: „Am făcut burtă și țâțe. M-am urâțit! Îmi curg pieile!””

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu riscă să ajungă la spital cu dieta mult prea drastică pe care o ține de aproximativ o săptămână. Este vorba de o dietă „terminator”, căci solistul se înfometează până simte că leșină. Trăistariu a început și sala și a reușit deja să dea jos patru kilograme, într-o săptămână.

cub mihai trăistaru png

Mihai Trăistariu vrea să slăbească cu orice preț! 

Mihai Trăistariu a intrat în 2023 cu un singur gând, acela de a slăbi cât mai repede și mai mult până va ajunge să fie din nou slab.

Solistul s-a urcat pe cântar la începutul anului și a simțit că-i fuge pământul de sub picioare, cântărea 72 de kilograme, iar corpul i s-a rotunjit vizibil. În loc de mușchii pe care îi etala odată, artistul s-a trezit cu ditamai burtica și cu șunculițe.

Citește și: Mihai Trăistariu, terminat din cauza facturilor! Sumele exorbitante pe care le are de plătit

Așa că solistul a început o dietă de tip terminator, adică nu mănâncă mai nimic.  Am slăbit deja aproape 4 kilograme, în doar o săptămână. Deci într-un timp record. Nu mai mănânc dimineața. Mănânc doar o dată la prânz. Și seara iau ceva semințe, alune, nuci, stafide. Adică tot nimic! Înfometarea e mama slăbitului. Orice-ar zice nutriționiștii. Fac și economie, cu ocazia asta”, ne-a povestit artistul din Constanța.

Pentru că a făcut deja de 43 de ani, nici balamalele nu-l mai țin, vorba aceea. Tocmai de aceea, solistul merge kilometri întregi pe jos și face și sală zilnic.

„Mă doare spatele, mă dor picioarele!”

Ieri, de exemplu, am mers pe jos 14 kilometri, din Mamaia Nord (unde locuiesc) până-n centrul orașului Năvodari și-napoi. Evident că mă doare spatele, mă dor picioarele, mă dor toate cele.

Probabil așa pățești peste 40 de ani. Te doare zona lombară și se propagă durerea spre picior. La 20 de ani, alergam o oră și n-aveam nici pe naiba. Am început să și gâfâi, așa e dupa 40 de ani.

De pe 3 ianuarie m-am reapucat de sală, ca să nu ajungă să curgă pieile pe mine. Și-atunci pielea care atârna aiurea, se trage frumos pe corp și totul arată fit”, ne-a mai spus Trăistariu.

Mihai Trăistariu: „M-am urâțit! Au început deja să-mi curgă pieile!”

Coșmarul kilogramelor acumulate excesiv a început pentru Trăistariu din pandemie, atunci când, în lipsa totală a concertelor, a stat acasă și s-a îndopat cu dulciuri. Lipsa mișcării și-a spus și ea cuvântul și pe trupul solistului s-au instalat colăceii și șuculițele.

De la pandemie m-am îngrășat 10 kilograme. Aveam 62 înainte de pandemie, în 2019, cam ăsta e normalul meu unde arăt perfect. După pandemie și doi ani de stat acasă, am ajuns la 72 de la mâncat mult.

De la cele 72 de kilograme am ajuns totuși, în decembrie 2022, la 69. M-am enervat și m-am dus la sală. Fac aparate, nu mai fac intens. Acum șase ani am avut antrenor personal ca să fac mușchi. Acum, însă, nu mai vreau mușchi, că am făcut burtă și țâțe, acum vreau să dau colăceii jos ca să fiu slab!”, a mai declarat artistul, pentru Click!.

Mihai Trăistariu: „Dietă. Apă și răbdări prăjite!”

Trăistariu și-a propus ca, până la vară, să arate din nou slab, așa cum era în tinerețe.  „Vreau să trag grăsimea în câteva luni, până la vară. Mă și înfometez, nu mănânc nimic. Azi am mâncat doar niște fulgi cu lapte, atât! Ieri am băut numai apă, seara mă durea burta și ma băgat niște nuci, alune.

Trebuie să mă sacrific puțin! Am ținut și dieta rime acum 10 ani, nu funcționează că slăbești și după te îngrași la loc. Trebuie să mănânci mai nimic.

La mine buba sunt foietajele dulciurile, făinoasele, spaghetele. În fiecare zi îmi luam tiramisu, mâncam dulce și pâine multă. Acum, în loc de dulce bag o linguriță de miere cu propolis.

Am făcut și băi cu sare că mă dureau oasele. Ce dietă?! Nu mănânc nimic, doar apă și răbdări prăjite! Acum am 65 de kilograme. M-am urâțit la față. Dar, îmi stă bine la corp!”, a concluzionat solistul, pentru Click!.

Mihai Trăistariu s-a născut pe 16 decembrie 1979 la Piatra Neamț și provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost unul din cei mai mari pictori din Piatra Neamț, iar mama sa, Natalia Trăistariu (născută Natalia Antohi), a studiat Medicina. Femeia a cântat și ea în tinerețe. Solistul mai are trei frați: Geanina, Constantin și Vasile.

Mihai Trăistariu a adus României locul 4 la Eurovision, în anul 2006, la Atena, cu piesa „Tornero”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net