Mihai Trăistariu, terminat din cauza facturilor! Sumele exorbitante pe care le are de plătit

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Decembrie e o lună grea pentru Mihai Trăistariu (42 ani). Artistul are de achitat multe facturi și nu știe cu ce va rămâne la sfârșitului anului din cât produce la evenimente și concerte pentru că are foarte multe cheltuieli. Mai precis, Trăistariu trebuie să scoată bani pentru a plăti toate facturile pentru cele 7 apartamente pe care le deține, pentru școala de muzică pe care o are, dar și pentru cei 4 angajați ai săi.

Mihai Trăistariu: „Am un kilometru de facturi"

„Am 7 apartamente și am la toate gazul, lumina, internetul, cablul, apa, gunoiu, întreținerea. Mai am și o școală de muzică unde, la fel, îmi vin facturi pentru gaz, internet, apă, tot așa, gunoiul. De aici pleacă toate facturile mele, de la proprietățile mele. Și mai am și contribuțiile pentru că mai am patru salariați și atunci trebuie să le plătesc pensii, CAS, CASS, și toată ziua stau la cozi să plătesc tot ce trebuie sau mai fac plăti online, dar mai stau și la coadă. Și sunt în total 36 de facturi pe lună!", a declarat, pentru Click!, Mihai Trăistariu.

Citește și: Mihai Trăistariu, atac la adresa Antoniei: „Nu e vreo voce. Are concerte pentru că e frumoasă"

Nu este pentru prima oară când artistul se plânge de facturi! Totul a început pentru Mihai Trăistariu în anul 2020. Ce să faci, afacerile costă!

„Începând cu anul 2020, am schimbat un teren pe care îl aveam la malul mării cu 7 apartamente. Din acea clipă, toate facturile mele au crescut brusc, sunt facturi la curent, apă, gaz, întreținere, internet cu cablu, lună de lună trebuie întreținute toate aceste apartamente. 

Și la școala de muzică pe care o am din 2014, iar din 2019 mi-am  cumpărat un sediu pentru ea și am 15 încăperi acolo, este consum mare și acolo, consum mare, impozitele pe clădire care ajung la o sută de milioane, mai am și mașina care consumă și ea. Mai în glumă, mai în serios, am un kilometru de facturi, 36 de facturi lunar, le-am și numărat", ne-a mai povestit Trăistariu.

Mai vezi și: Mihai Trăistariu: «Am fost jefuit la benzinărie» Ce a dezvăluit artistul

Cât de superstițios este artistul la trecerea dintre ani

Și pentru că își dorește să îi meargă bine și să îl prindă anul nou cu bani în conturi și în buzunare, Mihai Trăistariu a recunoscut cât de superstițios este la trecerea dintre ani.

„De Crăciun am concert la Sinaia și deja s-a făcut o tradiție pentru că de 8 ani cânt acolo, la un resort și îmi place, pentru că o iau și eu ca pe o minivacanță. Iar de Revelion cânt în Bulgaria. Eu mi-am propus întotdeauna ca în luna decembrie să îmi plătesc toate datoriile, să nu închei anul cu facturi neplătite. 

Așa e o superstiție să nu intri cu datorii în anul următor. Eu îmi fac toate plățile să intru la zi cu totul. Chiar e o superstiție și între noi artiștii, în Noaptea dintre ani să ai bani în buzunare, să nu cânți cu buzunarele goale, ca să  îți meargă bine în noul an, așa că eu merg cu bănuții în buzunar.", a mai adăugat Mihai Trăistariu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro