Mihai Trăistariu șochează, din nou: „Vorbesc cu mama moartă, prin casă! I-am tăiat o șuviță, să o clonez”

Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu și-a pierdut ambii părinții, dar a rămas cu trei frați răspândiți prin întreaga lume! Dacă pe tatăl său nu-l plânge, acesta având o fire violentă, pe mama sa, solistul nu o poate uita!

Mihai Trăistariu a moștenit-o la chip pe mama sa, Natalia Sursa: Facebook
Mihai Trăistariu a moștenit-o la chip pe mama sa, Natalia Sursa: Facebook

Femeia s-a stins din viață, în 2006, la câteva zile după ce Mihai Trăistariu s-a întors de la finala Eurovision de la Atena, unde a ocupat locul 4 cu piesa „Tornero”.

Mama artistului a decedat, după performanța acestuia la Eurovision

De atunci, solistul își visează mama și de câte 10 ori pe an. Nu de puține ori, în clipelele mai dificile, cântărețul s-a trezit vorbind cu spiritul mamei prin casă!

Natalia, mama lui Mihai Traistariu, și-a dat ultima suflare în mai 2006, la Spitalul Fundeni, femeia fiind diagnosticată cu ciroză hepatică. Femeia a stat mai multe zile în comă profundă și a decedat în urma unei hemoragii digestive.

Citește și: Cât de schimbat e Mihai Trăistariu! Artistul a fost surprins singurel într-un local din Năvodari

Se întâmpla la două zile după ce Mihai Trăistairu se întoarcea de la concursul Eurovision de la Atena, unde a reprezentat România, ocupând locul 4 cu piesa „Tornero”!

Când m-am întors de la Eurovision, mama intrase în comă”, a declarat cântărețul, distrus, la vremea aceea.

Are vise paranormale!

De atunci au trecut 16 ani și Trăistariu mai are și acum momente când vorbește cu spritul tmamei sale prin casă.

Pe 3 octombrie era ziua mamei mele, Natalia. Semăn leit cu ea: același zâmbet, aceeași privire blândă, gura mică, ochii verzi, vocea tot de la ea o moștenesc, apoi sufletul ei cald și bun... Mai vorbesc uneori cu ea. Prin casă. De nebun!

Înainte de a muri, în 2006, am avut o discuție serioasă cu ea despre viața de apoi. Știa că sunt pasionat de lucrurile paranormale și că-mi făcusem chiar o obsesie din asta. I-am spus chiar așa : «Mamă, după ce nu vei mai fi... dacă vezi că există ceva pe lumea cealaltă... dă-mi semne, te rog. Nu mă lăsa așa, nelămurit». Și ea mi-a zis : «Da, mamă. O să-ți dau tot felul de semne, ca să-ți dai seama că sunt eu, undeva, acolo».

Peste două săptămâni a murit. Așa că, am început s-o caut prin casă disperat. Vorbeam din nou cu ea. Citeam obsesiv despre Rai, Iad, viața de dincolo, despre Reîncarnare. Nu credeam o iotă! Dar citeam!

Mă agățam de orice... numai să restabilesc un contact cu ea. Îi lăsam semne prin cărți și, după câteva zile, deschideam cartea la pagina respectivă, crezând că primesc vreun semn de la ea. Nimic. Când auzeam zgomote prin casă alergam într-un suflet crezând că sunt semne de la ea!”, a povestit cântărețul.

„Am fost obsedat de ea! I-am tăiat o șuviță de păr ca s-o clonez!”

Solistul o visează foarte des pe cea care i-a dat viață și tot speră ca aceasta să-i trimită încă semnale din lumea de dincolo. O dată pe an ajunge la Piatra Neamț la mormântul mamei sale, acolo unde se reculege și vorbește cu ea ore întregi.

O visez de 10 ori pe an, de 16 ani de când a murit! Mi se pare straniu. Cred că am visat-o de vreo 70-80 de ori. E mult! Acum vreo șapte-opt ani am visat că mi-a zis că, dacă vreau să câștig Eurovison, trebuie să mă îmbrac în alb! Zice lumea că e un semn bun, că ar trebui să dau de pomană.

Doar o visez mereu. O visez atât de des că mă sperie lucrul ăsta. O visez normal, prin casă, trebăluind, gătind, vorbindu-mi. E mereu veselă. Niciodată tristă. Îmi dă sfaturi, îmi povestește vrute și nevrute În nebunia mea, notez. Notez imediat tot ce-mi zice. Și, când mă trezesc mă gândesc câte-o oră, ce semn e ăsta?! Ce-o fi vrut să-mi transmită?

Am fost obsedat de ea, m-a marcat moartea ei! N-am primit semne de la ea, decât visele astea. Dau mereu de pomană hainele pe care nu le mai port, dar nu de sufletul mamei.

I-am tăiat, pe patul de spital, înainte de a muri un fir de păr. I-am zis că o clonez când se va putea! Deocamdată nu e legală clonarea! Mai vorbesc cu ea atunci când merg la cimitir, o dată pe an, atunci când am concert la Piatra Neamț. Vorbesc și prin casă, poate-poate aude! Eu cred că aude, dacă există acolo undeva mă ajută, doar nu m-a abandonat așa!” , a declarat solistul, pentru Click!

„De tata mi-a fost frică. Urla și o bătea zilnic!”

Cu tatăl său, însă, Mihai Trăistariu nu a avut deloc o relație apropiată. Bărbatul era violent și o bătea pe mama sa crunt.

Mi-am iubit mult mama. De tata mi-a fost frică. Era violent. Urla și o bătea zilnic. Fără excepție. Regret că n-a trăit până azi. L-aș fi potolit cu siguranță.

Nu m-a convins nimic până acum că există viață după moarte ! De aia și vreau să mă criogenez!”, a conchis artistul.

Vezi și: Mihai Trăistariu, în scandal cu Alexandra Ungureanu 

Mihai Trăistariu s-a născut pe 16 decembrie 1979 la Piatra Neamț și provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost unul din cei mai mari pictori din Piatra Neamț, în vreme ce mama sa, Natalia Trăistariu (născută Natalia Antohi), a studiat Medicina, iar în tinerețe a cântat.

Solistul mai are trei frați: Geanina, Constantin și Vasile. Toți au studiat câte un instrument: Mihai - pianul, Geanina- vioara, Vasile - tot pianul, iar Constantin - trompetă, muzicuță și chitară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net