Cât de schimbat e Mihai Trăistariu! Artistul a fost surprins singurel într-un local din Năvodari

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu este un artist apreciat, dar și controversat. Finalul verii pare să-l prins într-o ipostază destul de liniștită. Artistul a fost reperat de paparazzi Click! într-un moment de singurătate la Năvodari. E un pic schimbat sau doar aștepta plictisit să-i vină comanda?

cub mihai trăistariu png

Vara lui 2022 i-a adus destule episoade agitate lui Mihai Trăistariu. Printre altele, cunoscutul cântăreț s-a revoltat în cazul Eurovision, s-a trezit cu apartamentele de la mare vandalizate și i-a criticat un pic vocea Antoniei. Cu toate acestea, finalul anotimpului călduros l-a găsit calm la un restaurant de pe litoralul românesc.

Citește și: Mihai Trăistariu, în scandal cu Alexandra Ungureanu 

Într-un ținută simplă de vară și cu ochii în telefon! Așa l-au surprins paparazzi Click! pe celebrul cântăreț. Singur-singurel, artistul și-a așteptat comanda și apoi a mâncat o pizza. De băut, Trăistariu a avut poftă de o limonada si un espresso.

Vezi și: Mihai Trăistariu, falit după pandemie. Din ce trăiește artistul 

 Mihai Trăistariu, surprins la un restaurant din Năvodari

În vârstă de 42 de ani, artistul spunea recent că i s-au desumflat mușchii „ăia de prin 2015” și că nu mai are răbdare să-i crească la loc. Totuși, acesta își va continua ritualul de toamnă, atunci când obișnuiește să meargă la sală pentru câteva luni.

Vezi și: Mihai Trăistariu trăieşte o dramă de doi ani. Nepoata lui, dispărută fără urmă

„În fiecare lună septembrie ...mă reapuc de sală.Nu mult! 2-3 luni. Pentru sănătate, pentru a crea un echilibru, pentru condiție fizică. Nu mai vreau mușchi !

S-au dezumflat deja ăia de prin 2015. Nu mai am răbdare să-i cresc la loc ... și nici motiv. Vreau să fac totul echilibrat și cu cap. M-am maturizat mult în ultimii ani. Și simt nevoia de liniște, de pace, de înțelegere”, a mărturisit Mihai Trăistariu pe pagina de Facebook, într-o postare publicată la finalul lunii august.

Din ce face bani Mihai Trăistariu? „Mi-a fost o jenă teribilă”

Este cunosut faptul că Mihai Trăistariu nu se sperie de ipostazele provocatoare. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit cum s-a simțit atunci cănd s-a aflat că activează pe o rețea cunoscută pentru că promovează și conținut dedicat adulților.

Vezi și: Ana Crudu, despre pozele indecente de pe OnlyFans: „Mi le face chiar soțul!”

 „Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi!”, spunea Mihai Trăistariu, despre activitatea sa pe OnlyFans.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net