Mihai Trăistariu, implicat într-un accident de maşină. Prima reacţie a artistului / FOTO

Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a fost implicat într-un accident de maşină, miercuri dimineaţa (23 februarie). El se ducea la o emisiune tv, în Bucureşti, când un taxi a intrat în autoturismul său. 

Mihai Trăistariu foto: Facebook
Mihai Trăistariu foto: Facebook

Mihai Trăistariu a dezvăluit că miercuri dimineaţa, în jurul orei 8, a fost implicat într-un accident, în Capitală, după ce un taxi a intrat lateral în maşina sa. Artistul a publicat mai multe imagini cu automobilul lovit. Mihai a spus că el este bine şi nu a fost lovit, iar maşina se va repara. Fostul solist al trupei Valahia a glumit chiar, spunând că marţi a remarcat că plăteşte asigurarea de maşină degeabă, pentru că nu a mai făcut niciun accident de 15 ani de zile. 

"Na. Azi dimineață la 8.00 am făcut accident cu mașina. Prin București. Un taxi a intrat în mine din lateral. Mergeam la o emisiune. Și tocmai ieri vorbeam cu un amic că-mi plătesc asigurarea Casco degeaba ...Că de 15 ani n-am mai avut niciun incident. Ca să vedeți cum e Universul ăsta: ce gândești ... aia primești ...Știți voi ... legea atracției etc. Bine că sunt bine. Fierul se repară", a scris Mihai Trăistariu, pe pagina sa de Facebook.

Mihai Trăistariu, dezamăgit de seminfinala Eurovision România 2022

Mihai Trăistariu a obţinut una dintre cele mai bune clasări al României la concursul Eurovision, locul 4, în 2006, cu piesa “Tornero”. De atunci, cântăreţul a mai încercat să participe la show-ul de muzică, dar fără succes. Anul acesta, Mihai s-a arătat dezamăgit de felul în care a decurs semifinala selecţiei naţionale a Eurovision, spunând că a fost un concurs făcut de mântuială şi fără profesonalism.

"Prezentatorii au fost sub orice critică. Zeci de gafe, când greșeau băgau repede publicitate ca să nu se cunoască. Numai tâmpenii, nu am văzut așa ceva în viața mea. Gafe peste gafe ca la un spectacol de cămin cultural, ceea ce nu ar trebui să fie permis la o semifinală Eurovision România", a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!.

Mihai a subliniat că nu i-a plăcut deloc juriul ales, cu excepţia Ozanei Barabancea şi a lui Adrian Romcescu. Din punctul lui de vedere, ceilalţi juraţi au fost obraznici şi răutăcioşi. El crede că ar trebui să se renunţe la juriu, care este mult prea subiectiv şi nu ţine cont de părerea publicului.

"Juriul Eurovision trebuie să fie format din oameni care cunosc fenonenul, sunt implicați în el și care își doresc pentru România ce este mai bun internațional. Doi, trei jurați au declarat și au postat că ei nu vor participa niciodată la Eurovision, că este o porcărie. Unii dintre ei au participat și nu au trecut nici preselecțiile, nu mai dau nume..Atunci, trebuie ales foarte bine juriul sau, din punctul meu de vedere, trebuie renunțat total la juriu. Unii dintre ei nu suportă niște genuri muzicale. Întotdeauna vor fi părți subiective. Nu este ok cu juriul. Poate în alte țări da, dar în România, nu", a mai spus Mihai Trăistariu. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net