Trăistariu, în pragul sărăciei: „Trăiesc la ora asta cu 3000 de lei pe lună”

Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a ajuns să trăiască cu 3 000 de ron pe lună! Așa se face că solistului nu-i mai ajung banii de haine. Umblă cu cămăși vechi de ani de zile pe el, pe la emisiuni mondene. Ca să facă economie pe pandemie, nu-și mai cumpără decât chiloți și șosete.

Mihai Trăistariu are probleme cu banii pe pandemie Sursa: Instagram
Mihai Trăistariu are probleme cu banii pe pandemie Sursa: Instagram

Mihai Trăistariu face economii drastice pe pandemie. De doi ani de zile se zbate să-și țină la limita supraviețuirii afacerile. Toți banii artistului se duc, mai nou, pe utilități și pe ratele de la bancă. A ajuns să trăiască din 3000 de ron pe lună.

„Haine noi, ciuciu!”

M-am strâmtorat cu totul la bani. Eu trăiesc la ora asta cu 3000 de lei pe luna. Produc 10 000 de lei pe luna și 7000 lei am rata la bancă! Mi se pare foarte puțin!Bag benzină, întreținerea vine, chiria e mare, gazul, ați văzut, a venit 24 milioane luna asta.

Cheltuieli mari, în doi ani de zile nu mi-am mai cumpărat nici o haină. Am patru frați, le-am mai dat și lor. Am păstrat doar esențialul. Mai am vreo 50 de cămăși, vreo 20 de perechi de pantaloni și le tot combin și eu să zică lumea că sunt noi. Dar haine noi, ciuciu!”, a declarat artistul ofuscat, pentru click.ro.

Și cum de abia se mai ajunge cu banii, Trăistariu a redus cheltuielile la sânge. Așa se face că ajuns să vină la emisiuni monende cu cămăși vechi de ani de zile. S-a mai și îngrășat între timp.

Umblu cu o cămașă veche pe mine! Îi sare și nasturele pentru că m-am îngrășat 7 kilograme! Am făcut colăcei, șuncuțe! Sunt mai rotund așa la față, dar mie îmi place că eram prea slab. Fac economie, la sânge, nu-mi mai cumpăr haine de firmă. Am luat un sacou chinezecs de pe net, când a ajuns era mic, mă strângea. A trebuit să-l dau la croitoreasă. Acum nu-mi mai cumpăr decât chiloți și ciorapi! ”, ne-a mai spus solistul.

Mihai Trăistariu s-a îndatorat 5 miliarde de lei la bancă atunci când a decis să cumpere o clădire în Constanța pentru școala lui de muzică. De atunci, solistul stă foarte prost cu banii. Pe timpul verii are noroc cu apartamentele de la malul mării, de unde strânge bani frumoși ca să trăiască și iarna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net