Mihai Trăistariu, atac la adresa Antoniei: „Nu e vreo voce. Are concerte pentru că e frumoasă"

Mihai Trăistariu este un artist apreciat, dar și controversat. Mihai nu se ferește să spune deschis ceea ce crede, iar acest lucru i-a atras, în repetate rânduri, criticile din jur. Invitat la un podcast, Mihai a vorbit despre situația în care se află industria muzicală în ziua de astăzi și a adus mici critici la adresa unor artiste. 

Mihai Trăistariu, părere tranșantă despre Antonia
Mihai Trăistariu, părere tranșantă despre Antonia

Mihai Trăistariu s-a arătat deranjat de starea în care este industria muzicală astăzi și este de părere că nu talentul este cel care primează acum, ci modul în care artiștii decid să se expună în mediul online, oferind motive de discuție.

Citește și: Mihai Trăistariu, în scandal cu Alexandra Ungureanu 

Mihai Trăistariu este de părere că sexul vinde și în muzică și, tocmai de aceea, artistele care își expun trupul fără inhibiții în videoclipurile muzicale, au cele mai multe vizualizări din partea fanilor. 

Mihai Trăistariu, afirmații controversate despre Antonia 

Mihai Trăistariu a lansat un atac direct la adresa Antoniei. Artistul este de părere că viitoarea soție a lui Alex Velea nu este înzestrată cu o voce specială, însă în mod cert are o frumusețe aparte, iar orice bărbat este fermecat de atuurile cu care a fost înzestrată de către Mama Natură. 

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..", a spus Mihai Trăistariu. 

Vezi și: Mihai Trăistariu, falit după pandemie. Din ce trăiește artistul 

Nici Mihai Trăistariu nu este, totuși, străin ipostazelor provocatoare. Artistul activează pe o rețea cunoscută pentru faptul că, preponderent, promovează conținut dedicat adulților. Desigur, nu este obligatoriu ca cei care au cont acolo să distribuie doar imagini provocatoare, fiecare având dreptul să aleagă ce conținut furnizează abonaților. 

  „Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi!”, spunea Mihai Trăistariu, despre activitatea sa pe OnlyFans.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net