Mihai Trăistariu pune pază după ce i-a fost vandalizat hotelul de la mare!: „Mi-au furat cearceafurile!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Coșmar pentru Mihai Trăistariu! Artistul tocmai ce s-a trezit cu camerele din hotelul de la Năvodari vandalizate de niște tineri suceveni! Aceștia au fugit cu lenjeriile de pat, prosoapele și chiar foehnul din camere! Mihai a fost gata să alerteze Poliția, dar, de frică, infractorii s-au întors cu coada între picioare. După recentul incident, Trăistariu ia măsuri și pune pază la hotel!

Mihai Trăistariu, jefuit ca-n codru la garsonierele de la mare Sursa: Facebook
Mihai Trăistariu, jefuit ca-n codru la garsonierele de la mare Sursa: Facebook

Mihai Trăistariu deține șase garsoniere într-un imobil la malul mării în stațiunea Năvodari. Garsonierele l-au ținut în viață pe pandemie, atunci când solistul n-a avut mai deloc concerte.

Afacerea de la malul mării merge ca pe roate și Trăistariu a devenit foarte cunoscut în toată țara, pentru hotel. Are prețuri bunicele și toată lumea trage la el.

Cum sezonul estival s-a deschis deja, Trăistariu a avut camerele full în această perioadă. Ce să vezi însă, solistul a închiriat garsonierele prin Booking unor tineri suceveni care au vandalizat apartamentele. Tinerii au fugit cu lenjeria de pat, nefolosită, prosoape și foehnuri.

Mihai Trăistariu, jefuit la mare!

Eu am simțit ceva e în neregulă, pentru că și-au făcut cazarea pe Booking. Acolo au și număr de telefon și eu le-am dat locația pe WhatsApp, tot ce trebuie. Le-am dat niște poze cu descrierea apartamentului. Am văzut că au dat doar seen (văzut)! Nu au zis nimic! Zic: ce tâmpiți!

I-am văzut când au venit, eram aproape, dar nu m-am dus la ei că au plătit pe Booking și am zis să-i las în pace că poate vor să fie mai independenți așa. Erau cu două microbuze, 20 de hăndrălăi din ăștia.

Eu am simțit că ceva e în neregulă și am și trecut și pe acolo într-o zi și am văzut că au lăsat cheile în cufărul de pe hol, au dormit cu ușile deschise ca la hotel. Ei și-au imaginat că nu sunt apartamente, că e un hotel și că se stă cu ușa deschisă.

Se vedea că sunt cumva de la țară și nu au stat pe la hoteluri. Când au plecat dimineața mi-a zis camerista: vedi că lipsesc o grămadă de lucruri. Am făcut imediat un inventar și mi-a zis lipsesc șase lenjerii, prosoape 11.

Am înlemnit. Feohnul ...ei le-au luat direct, nici nu le-au folosit, asta e mai măgărie. Au dormit direct pe alea fără să-și pună lenjerii! Au luat acasă așa setul complet, sigilat, cum ar veni. Doar era de la spălătorie adus”, a declarat artistul, pentru Click!

Mihai Trăistariu: „Furtul se plătește cu pușcărie!"

Când a făcut inventarul după plecarea tinerilor, Trăistariu a intrat în șoc și era pregătit cu imaginile de pe camerele de luat vederi să meargă glonț la Poliție să denunțe furtul.

Le-am dat un mesaj pe WhatsApp că-i bag în pușcărie, că am chemat Poliția! Le-am luat de pe camere chipurile, că au trecut prin fața camerelor de luat vederi. Le-am zis că fiecare dintre ei vor fi chemați la proces și o să facă pușcărie. Furtul se plătește cu pușcărie.

După cinci minute am primit mesaj că: hai că ne întoarcem. S-au întors din drum! Au venit cu microbuzul înapoi, erau din Suceava. Am înțelees că erau la nu știu ce festival chemați ca să monteze scena, garduri pe la cluburi.

Pur și simplu niște copii dintr-un sat, care nu au văzut în via lor vreo lenjerie și le-au luat să se ducă și ei acasă cu ceva! Amintire! S-au întors și le-au adus pe toate în afară de o telecomandă, care ei zic că nu au luat-o, că s-a pierdut!”, a mai spus solistul.

Artistul vrea să asigure pază!

Acum, Trăistariu este decis să pună pază la bloc pentru a nu mai avea parte de astfel de incidente neplăcute. De altfel, solistul vrea să angajeze și un administrator care să se ocupe în locul lui de garsoniere atunci când este plecat la concerte.

O să angajez paznici că nu se mai poate. Chiar am pățit-o. Eu sunt un tip deschis de felul meu, merg pe încredere, dar uite că lumea nu-i așa.

În weekend-ul de 1 mai am totul plin, în cele patru zile am toate cele șase apartamente date. Până pe 3 mai eliberează toți”, a mai declarat artistul, pentru Click!

Mihai Trăistariu a vândut un teren moștenit din familie la Năvodari și și-a facut o afacere cu garsoniere de închiriat la malul mării. Cele șase aprtamente de la malul mării au fost salvarea lui Trăistariu pe pandemie. Artistul a avut, inițial, șapte apartamente, însă unul l-a vândut. În plin sezon, în luna august, o garsonieră ajunge la 350 -400 de ron pe noapte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net