Mihai Trăistariu, reacție neașteptată după finala Eurovision România. Ce spune despre concurenți

Ultima actualizare:

Deși în urmă cu doar câteva zile prezenta un pronostic deloc favorabil în ceea ce privește reprezentarea României la Eurovision, iată că Mihai Trăistariu pare că și-a schimbat total opinia!

Mihai Trăistariu, reacție neașteptată după finala Eurovision România Foto: Arhivă
Mihai Trăistariu, reacție neașteptată după finala Eurovision România Foto: Arhivă

Sâmbătă, 5 martie, a avut loc finala Selecției Naționale Eurovision România 2022, de unde piesa lui Wrs a ieșit învingătoare, fiind cea care ne va reprezenta țara în cadrul concursului de la Torino.

Mihai Trăistariu și-a schimbat părerea despre Eurovision România

Deși a criticat în repetate rânduri modul în care s-au desfășurat până în prezent etapele Selecției Naționale, se pare că finala l-a impresionat în mod plăcut pe Trăistariu, cel care ne-a adus locul 4 în 2006, la Atena, cu piesa „Tornero”.

O să râdeți dar această finală mi-a plăcut extrem de mult. Chiar foarte mult față de semifinala nereușită. Așa da!

Să le luăm pe rând ...7 recitaluri străine e o mare realizare. Spectacolul în sine a fost de senzație. Cel puțin 4-5 concurenți de-ai noștri din seara asta sunt peste cele 7 recitaluri”, a scris el pe Facebook.

Ce spune Mihai Trăistariu despre finaliștii Eurovision România 2022

În mesajul său, Mihai Trăistariu le-a făcut concurenților și o mică analiză. „Dacă la Semifinală mi se păreau niște copii necopți, acum chiar s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Jamala a fost fabuloasă. Dramatism, emoție, voce. Apoi concurenții ... 1. Andrei Petruș - foarte sensibil, piesă bună, vocea totuși a fost prea încet față de negativ. Trebuia să se remarce și să repare asta încă de la repetiții.

2. Alex Parker & Bastien - look excelent, sound fain 3. Gabriel Basco - mega sensibil, stil, carismă, look excelent. Piesă foarte faină. A fost permanent unul din favoriții mei. 4. Vanu - piesa are forță, backing vocal super. 5. Petra - părul ei e tare de tot. Foarte faină artistă. Vine cu un aer nou. Totuși, managera mea, Mihaela, îmi zice : e bună de România, dar nu pentru afară. Așa cred și eu.

6. Moise - cea mai bună voce masculină din concurs. Siguranță, încredere. Cea mai bună apariție a lui Bădulescu la Eurovision de până acum. 7. Minodora, Cream, Diana - piesă care ar putea culege ușor foarte multe voturi din diaspora. 8. Kyrie Mendel - și pe el îl acoperă backing-ul vocal și negativul. Piesa și vocea sunt faine.

9. Dora - muzician complet. Cea mai bună voce din tot concursul. Impresionează prin forță, interpretare, dramatism. A fost favorita mea până la finală. 10. Wrs - în sfârșit a cântat bine. S-a mobilizat și a scos vocea în față. La semifinală s-a auzit ca un miorlăit continuu și nu mi-a atras atenția. Dar în seara asta, mi s-a părut de departe CEL MAI POTRIVIT să ne reprezinte. Piesa te captează pur și simplu. A venit pregătit și sigur pe el”, a scris Mihai Trăistariu despre concurenții care au urcat pe scenă în finala Eurovision România 2022.

Mihai Trăistariu pare acum încrezător în prestația României la Eurovision

Acestea fiind zise, cu opinia schimbată, Mihai Trăistariu s-a poziționat acum în tabăra care crede în prestația României la Eurovision și a declarat că nu înțelege de ce țara noastra e la „coada clasamentului” la casele de pariuri din Europa.

„Nu înțeleg totuși un lucru. De ce România e în coada clasamentului la casele de pariuri din Europa?! Hai să fim serioși ! Unii dintre concurenții noștri din finala de azi sunt de o mie de ori mai faini și mai interesanți decât cei 7 invitați internaționali. Pe bune! Hai, România!”, a a mai scris artistul.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net