Mihai Trăistariu, prognostic pesimist pentru România la Eurovision: «Avem piese de umplutură»

Ultima actualizare:

Sâmbătă, 4 martie, are loc finala națională a competiției Eurovision, când vom afla cine va fi cel care ne reprezintă țara în concursul desfășurat la Torino în luna mai a acestui an. Mihai Trăistariu, cel care s-a clasat pe locul 4 în anul 2006, are un prognostic rezervat și susține că România nu are o piesă care să merite participarea la marele concurs european.

image

10 participanți vor urca pe scena finalei naționale pentru a demonstra că merită să reprezinte România la Eurovision. Din nefercire, cel care trebuia să prezinte concursul, solistul Dan Bălan, este reținut în Kiev din cauza războiului, iar altcineva va fi gazda spectacolului,

Mihai Trăistariu, cel care a adus României un onorabil loc patru în anul 2006 la Eurovision, nu este optimist în privința șanselor României de a se califica în finala de la Torino și consideră că melodiile sunt unele slabe, iar juriul părtinitor. „Eu pot să pun pariu că, din nou, pentru a patra oară, România nu se califică în finala Eurovision“, a declarat, pe un ton dezamăgit, Mihai Trăistariu, conform Ok!Magazine. 

Mihai Trăisatriu, despre motivul pentru care nu s-a înscris anul acesta la Eurovision

Mihai Trăistariu a dezvăluit și care a fost motivul pentru care anul acesta a refuzat să se înscrie la Eurovision. El a fost nemulțumit de piesele pe care le-a primit și consideră că nu a avut timp suficient pentru a se pregăti astfel încât reprezentația lui să se ridicie la nivelul așteptărilor. 

„Au anunţat prea din scurt, în decembrie, şi după două săptămâni au închis liniile de înscriere, ori în două săptămâni nu am putut pregăti nimic. Am dat sfoară în ţară, compozitorii mi-au trimis ceva, dar nimic consistent. Şi nu vreau să mă mai înscriu doar ca să fac prezenţa, pentru că eu vreau doar să câştig Eurovisionul mare. Nu găsesc o piesă bombă, nu mă mai înscriu", a declarat Mihai. 

Mihai este dezamăgit de piesele care au rămas în Selecția Națională și este sigur că, nici anul acesta nu ne vom califica în finala din Torino. Artistul susține că nimeni nu pariază pe România. Cu toate acestea, este de părere că cei care au totuși o șansă de calificare sunt Minodora și Costi Ioniță. Conform lui Mihai Trăistariu piesa pe care Costi Ioniță ar putea să atragă voturile românilor din diaspora. 

„Avem piese de umplutură, copii talentaţi, Minodora cu Costi Ioniţă nu e de Eurovision – dar probabil ei vor merge, că sunt favoriţi, dar nu mi se pare ceva fabulos. Poate fi o variantă ca să atragă voturile din diaspora, pentru că piesa se numeşte „România mea“.

Mihai Trăistariu a fost dezamăgit profund și de modul în care s-a desfășurat semifinala Eurovision România. Artistul a subliniat atunci că organizarea a fost una care a lăsat de dorit, prezentatorii au făcut multe gafe, iar totul a semănat cu un spectacol de cămin cultural, nu cu un important concurs național. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net