Mihai Trăistariu trăieşte o dramă de doi ani. Nepoata lui, dispărută fără urmă

 Mihai Trăistariu a dezvăluit că, de doi ani, familia sa trăieşte o adevărată dramă. Nepoata sa de 30 de ani, stabilită în SUA, a dispărut, iar sora lui Mihai nu mai poate dormi de disperare.

Mihai Trăistariu foto: Facebook
Mihai Trăistariu foto: Facebook

Mihai Trăistariu a povesitit că fiica surorii sale este de negăsit de doi ani de zile şi că nimeni nu ştie ce a păţit fata de 30 de ani. Sora artistului e de neconsolat şi nu poate dormi pentru că nu ştie nimic despre fiica ei.

“Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani.  Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei.”, a declarat Mihai Trăistariu, la o emisiune tv.

Sora lui Mihai Trăistariu a mers în SUA pentru a afla ce a păţit fata

Mihai a mai dezvăluit că tânără a stat în Germania, pentru studii, iar apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Acolo, s-a căsătorit, dar a avut probleme cu soţul şi a divorţat. De atunci, nimeni nu ştie nimic despre fată. Sora lui Mihai a fost chiar în America, dar fără nicio reuşită, dar speră totuşi la un miracol.

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole.”, a completat Mihai Trăistariu.

Tatăl lui Mihai Trăistariu, violent cu mama artistului

Mihai Trăistariu a povestit, în trecut, că a avut o copilărie grea, pentru că tatăl lui era violent şi o bătea crunt pe mama sa. Ani la rând, Mihai a crezut că aşa se întâmplă în fiecare casă, pentru că bătăile erau ceva la ordinea zilei. Ba chiar, a fost chemată şi Poliţia în urma scandalurilor dintre părinţii artistului.

„Într-o etapă a vieții unde erau numai bătăi și scandaluri la mine acasă. Taică-miu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. Deci, a fost un calvar copilăria. Nu-mi amintesc să fi suferit. Am crezut că așa e peste tot. Poate că erau mulți așa. Se auzeau țipete, venea și Poliția.”, a povestit Mihai Trăistariu.

Tatăl lui Mihai Trăistariu a murit când solistul avea doar 17 ani, dar, din cauza scandalurilor din casă, Mihai nu a fost trist. El a declarat că nu a plâns, ci s-a bucurat că mama lui nu a mai suferit de atunci.

„Pentru că a fost atâta bătaie în casă, n-am simțit nevoia să plâng. În sinea mea, cred că m-am și bucurat, că mama a scăpat de chin.”, a mai dezvăluit Mihai Trăistariu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net