Cine este WRS, artistul care ne va reprezenta în finala Eurovision de la Torino. A dansat cu Antonia

Show de show sâmbătă seară la TVR în finala națională a concursului Eurovision. WRS, pe numele său Andrei Ionuț Ursu, este cel care ne va reprezenta cu piesa „Llamame” în finala internațională de la Torino, Italia.

WRS va reprezenta România în finala Eurovision de la Torino
WRS va reprezenta România în finala Eurovision de la Torino

WRS ne-a acordat un interviu exclusiv imediat după concurs.

  • Click!: Pentru început, cine este WRS și de unde vine?

WRS: Sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la „Românii au talent” și „Vocea României”, așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani. În seara asta mama și sora mea au fost cu mine. Și mulți prieteni.

  • Ce ai mai făcut înainte de Eurovision?

Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la Pro TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști.

  • Ai făcut parte dintr-o trupă...

Da, am cântat cu Juno și alți doi băieți în Shot și cum lucrez cu Global Records de 7 ani. Sunt un tip norocos. Norocul meu a apărut când l-am întâlnit pe Alex Cotoi. Trupa Shot a fost pe val când eram la Vocea României.

  • Ați avut un super show în seara asta. Crezi că veți mai schimba ceva la el?

Încă nu știm, cel mai probabil da, o să facem clar la un alt nivel tot show-ul, am cea mai tare echipă pe care mă pot baza și o să ne punem mintea la contribuție să vedem ce show vom face pentru Torino.

  • Vei avea în spate echipa TVR și cea de la Global Records. Vei veni și tu cu idei?

Mereu vin cu idei, eu sunt managerul proiectului meu și sunt șeful la tot ce se întâmplă și automat totul este hotărât de mine. Pentru mine este sfânt ca artistul să fie coloana vertebrală a proiectului lui.

  • Pe cine mai vrei să iei în delegația de la Torino?

Nici măcar nu știu câți oameni am voie să iau, care este maximul delegației. Voi lua oameni apropiați cu care mă simt bine și cei care îmi ridică moralul în fiecare zi a vieții mele.

  • Ți-a fost de cineva teamă în seara asta?

Au fost piese atât de diferite, care mi-au plăcut foarte mult în seară asta în mod egal. Fiecare cu show-ul sau piesa lui, au fost altfel.

  • Crezi că mai ai de muncit pentru acest show?

Sigur, am evoluat și mai am de muncit, de luat lecții de canto. Vreau ca la Torino să merg în cea mai bună versiune a mea. Sunt ani de muncă în spate și sper să fie bine. Scena este sfântă și am muncit mult să ajung aici.  

În culise la TVR - Eurovision

Și anul acesta cei de la TVR au realizat un spectacol de nota 10, de la show-ul de pe scenă până la culisele emisiunii. Iuliana Marciuc, producătoarea emisiunii, s-a aflat permanent în mijlocul publicului și al concurenților și a răspuns la toate întrebările și doleanțele celor din jur.

Radu Andrei Tudor de la Știrile TVR a venit însoțit de soția însărcintă, care va naște în mai. Tot în culise i-am zărit și pe cei din echipele concurenților. De exemplu, Minodora era însoțită de fiul și soțul ei, Claudia Pavel cu sora și toate au fost însoțite de Costi Ioniță, care era într-o formă maximă.

Dora Gaitanovici a venit cu echipa de la Universal Music, Gabriel Basco cu colegii de la HaHaHa Production, iar Petra cu Gabi Huiban, producător și compozitor. Ilinca Bacilă a fost din nou însoțită de iubit, care i-a fost alături toată seara. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net