EXCLUSIV! În ce stare e Mihai Trăstariu, după ce un taximetrist l-a lovit în plin! Prima reacție!

Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a dat de belea! Miercuri dimineață, pentru artist au fost trei ceasuri rele! A venit la București pentru a participa la mai multe emisiuni de televiziune și a făcut primul său accident cu mașina, în 15 ani. La semafor, un taximetrist a intrat în plin în el. Pagubele materiale sunt semnificative.

Mihai Trăistariu a făcut accident, miercuri dimineață Sursa: Facebook
Mihai Trăistariu a făcut accident, miercuri dimineață Sursa: Facebook

Mihai Trăistariu se îndrepta, miercuri dis-de dimineață, cu bolidul său spre un matinal la postul Etno TV. Aristul a demarat în trombă la semafor și a fost lovit în plin de un taximetrist. În urma impactului, s-a ales cu portiera făcută zob.

Am făcut o porcărie de accident! Azi dimineață la 8, mă duceam la un matinal aici în București. Eram la semafor, s-a făcut verde ,am făcut snga și pac a intrat un taxi în mine! Ce să-i mai fac? M-am necăjit mult pentru că, ieri, tocmai vorbeam cu un amic că plătesc Casco degeaba de 15 ani și zic mai bine nu-l mai plătesc”, a declarat cântărețul în exclusivitate, pentru Click!, imediat după accident.

„Universul m-a pedepsit ! Nu știu cine e vinovat!”

Trăistariu va achita acum daunele cu asigurarea CASCO pe care o plătește de 15 ani. În urma accidentului, însă, asigurarea va crește.

Ieri a fost ziua aia, 22.02.2022, și vreau sa spun că Universul m-a pedepsit. Mi-a dat accident după 15 ani! Mare accident nu e, dar mi-a zdrobit portiera și trebuie s-o duc la reparat. O să stau pieton. O vreme până o repar, iar mă chinuiesc cu taxiurile. O să folosesc Casco.

Taximetristului i-am dat RCA-ul meu, nu-i o problemă. El era necajit, plângea că tânăr că nu are bani și acum două- trei săptămâni stă pe tușă. Și el a greșit, și eu, nu știu care-i vinovat, nu caut acum un vinovat. Asta e situația!”, ne-a mai spus cântărețul, din Constanța.

„Sora mea crede că fata ei a fost omorâtă!”

Mihai Trăistariu trece printr-o etapă agitată și pe plan personal. Artistul a dezvăluit, după doi ani de tăcere impusă de către sora sa din Germania, că nepoata lui a dispărut fără urmă! E de negăsit, iar familia trăiește o dramă și trage slabe speranțe ca tânăra de 30 de ani, fugită în America, să mie fie găsită în viață.

Sor-mea are o jenă, nu m- a lăsat deloc să vorbesc despre asta! Frate, dar ți-a dispărut copilul, poate e prizonier pe undeva! Poate că nu mai e în viață. Ce să mai zic? Sora mea crede că fata ei a fost omorată!

Ea, după un an, s-a dus în America la familia fostului soț și atunci a aflat că e divorțată! Daca nu cumva sunt minciuni de la fostul soț! Nu se știe! E un om dispărut de acasa de doi ani de zile, vă dați seama?”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Nepoata lui Mihai Trăistariu a stat în Germania, pentru a-și termina studiile, apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde s-a și căsătorit. Tânăra a avut probleme cu soţul şi atunci a divorţat. Din acel moment, nimeni nu a mai știut nimic despre fată. Sora lui Mihai Trăistariu a fost chiar în America, să-și caute fiica dispărută, însă încercările de a o găsi au fost sortite eșecului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net