Ana Crudu, despre pozele indecente de pe OnlyFans: „Mi le face chiar soțul!”

E la modă să ai profil pe OnlyFans! Vedetele au prins și ele gustul banului. Ultimele dive care zăpăcesc bărbații pe OnlyFans, cu pozele lor fierbinți, sunt surorile Crudu. Daniela a spart gheața, ca de obicei, și a urmat-o imediat și sora ei, Ana. Click! a aflat chiar de la Ana cine-i face pozele! Surpriza a fost mare!

Daniela și Ana Maria Crudu și-au făcut conturi pe OnlyFans Sursa: Instagram
Daniela și Ana Maria Crudu și-au făcut conturi pe OnlyFans Sursa: Instagram

Surorile Crudu, Daniela și Ana, sunt acum și pe OnlyFans! Platforma cu conținut pentru adulți le face cu ochiul vedetelor, care pot câștiga bani mulți foarte ușor.

Daniela Crudu a fost prima dintre surori care și-a făcut cont pe OnlyFans și a cerut o sumă frumușică, pentru cei care vor să-i vizioneze conținutul, mai mult sau mai puțin erotic. Sora ei, Ana Crudu, proaspăt căsătorită la biserică, a decis că trebuie să-și facă și ea cont pe platformă.

„Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine!”

Ana nu este la fel de cunoscută precum sora ei, Daniela, așa că s-a văzut nevoită să scadă puțintel tariful. Cei care doresc să vizioneze cât mai multe fotografii fierbinți cu Ana se văd nevoiți să achite un abonament lunar de 15 dolari. Pentru cei care își doresc, însă, un conținut mai special, utilizatorii platformei au de achitat o sumă în plus.

Soțul meu a spus că este ok. Bună și bine ați venit! Asta e viața mea: – Căsătorită – Conținut privat – Discuții în privat – Postări zilnice Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, se arată în descrierea profilului surorii Danielei Crudu.

Soțul Anei, Adrian, îi face pozele fierbinți  Sursa: Instagram
Soțul Anei, Adrian, îi face pozele fierbinți Sursa: Instagram

Contactată de Click!, Ana Maria Crudu a mărturisit că soțul ei știe tot, ba chiar îi face și pozele!

M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! M-am gândit «de ce nu?» Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze!”, a declarat Ana Crudu, în exclusivitate pentru Click!

Ana Crudu, nuntă în iunie, în Italia!

Ana Crudu, sora fostei asistente tv Daniela Crudu, s-a căsătorit religios în luna iunie cu Adrian Neagu. Ana s-a căsătorit în biserică, pe meleagurile Italiei, cu alesul inimii sale, Adrian Neagu, după ce în 2021 s-a căsătorit civil cu bărbatul alături de care spune că vrea să-și petreacă tot restul vieții ei.

Cununia civilă a avut loc în Suedia, acolo unde cei doi s-au și stabilit. Soțul Anei, Adrian, locuiește din copilărie în Suedia și are cetățenie suedeză. Adrian lucrează ca şofer de camion în Suedia. Cei doi s-au cunoscut când Ana a mers în vacanță.

Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo”, a declarat Ana, în exclusivitate pentru Click!

Daniela cere mai mulți bani pe OnlyFans decât sora sa, Ana Sursa: Instagram
Daniela cere mai mulți bani pe OnlyFans decât sora sa, Ana Sursa: Instagram

Daniela e mai scumpă pe OnlyFans!

Daniela Crudu a surprins pe toată lumea când și-a făcut cont pe OnlyFans. Tarifele pentru fotografiile ei în ipostaze fierbinți, conținut personalizat sau mesaje private sunt pentru toate buzunarele, căci un abonament lunar costă 20 de dolari.

M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe Internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Ultimul trib, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă”, a spus fosta asistentă a lui Dan Capatos, care, mai nou, câștigă bani frumoși din contracte de imagine și de pe Internet.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net