Cruduța, apariție fierbinte pe Only Fans! Cât te costă să o vezi pe fosta asistentă a lui Capatos dezbrăcată de secrete

Ultima actualizare:

Cruduța este o apariție ceva mai rară  în ultima vreme, iar acesta se întâmplă pentru că fosta asistentă a lui Capatos a învățat să capitalizeze la maxim de pe urma imaginii ei, cu forme tunate, în care a investit serios. Bruneta și-a făcut cont pe Only Fans, așa că cei care vor să o vadă pe brunetă goală, în ipostaze fierbinți, trebuie să scoată din buzunar o anumită sumă.

daniela crudu

Daniela Crudu, 33 de ani, are toate atuurile ce-i face pe bărbați să-și iasă din minți și este un fapt cunoscut că mulți au încercat să o impresioneze de-a lungul vremii dăruindu-i cadouri scumpe și răsfățând-o cu vacanțe exotice. 

Vezi și: Daniela Crudu, apariție incendiară! A ațintit toți ochii asupra ei cu niște fotografii interzise minorilor

Cruduța are în prezent mai multe surse de venit, iar una dintre acestea este, desigur, și platforma Only Fans, pe care și-a făcut un cont cu conținut dedicat adulților, mai exact bărbaților cu dare de mână dar și muritorilor de rând. Într-adevăr chiar și cetățenii cu venituri ceva mai moderate își pot satisface curiozitatea de a o vedea pe fosta asistentă a lui Capatos, goală, în ipostaze fierbinți, deoarece abonamentul la contul de Only Fans al brunetei costă doar 20 de euro.

Nu rata nici: Ororile din showbiz! Ce le punea Ioan Neculaie pe fetele din Secția 19 să facă-n dormitor? Daniela Crudu, cap de listă la perversiuni

Astfel că, în aceste vremuri dificile, Cruduța și-a adaptat tariful pentru orice buzunar, iar cine vrea să aibă parte de o imagine de neuitat cu năbădăioasa asistentă TV, nu trebuie să scoată din buzunar sume colosale. 

Citește și: Cele mai fierbinți apariții la plajă. Ele au arătat tot

Bia Khalifa , concurență serioasă pentru Cruduța pe platforma Only Fans

O altă vedetă de la noi care a fost foarte sinceră în ceea ce privește cariera pe care și-a construit-o pe platforma Only Fans este Bia Khalifa. Fosta iubită a lui Sișu a apărut prima dată în atenția publicului când a pășit pe scena de la iUmor, îmbrăcată extrem de sumar, și a recunoscut în fața juraților și a publicului că face bani și din publicarea de conținut cu imagini erotice. 

Bia Khalifa se ocupă și de muzică, iar în prezent este una dintre concurentele din cadrul show-ului «Sunt celebru, scoate-mă de aici". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net