Cele mai controversate apariții ale Danielei Crudu! Fotografiată cu sânii pe afară, la beții crâncene

Ultima actualizare:

Daniela Crudu este, fără doar și poate, una dintre marile amatoare de senzații tari din showbizul românesc. Iar când spunem „senzații tari”, ne referim în mare parte la băuturi alcoolice distilate la multe grade.

Ei bine, Cruduța a fost deseori surprinsă în off-side, după ce a consumat câteva (multe) astfel de poțiuni magice, cunoscute drept „shot-uri”, „cocktail-uri” sau chiar tării seci. Mai ales în tinerețe, căci acum s-a făcut femeie de casă, Daniela Crudu era sufletul petrecerii și dădea tonul distracției. Și cum altfel să se simtă bine, dacă nu cu un pahar în mână?

S-ar putea să îți placă șiCe operație și-a mai făcut Daniela Crudu? “Am stat două săptămâni fără alcool și sex”

O apariție cel puțin efervescentă, Cruduța nu a fost mereu stăpână pe picioarele sale, mai ales după ce alcoolul îi ajungea în sânge. Din acest motiv, nu rare au fost momentele în care fosta asistentă TV s-a făcut una cu podeaua, iar camerele de luat vederi au fost martore și fotografiile publicate apoi servesc drept mărturie pentru apetitul ridicat al Danielei Crudu atunci când vine vorba despre distracție.

Cruduța + shot-uri = love

Cum Mama Natură a fost extrem de darnică în privința calităților fizice ale focoasei brunete, iar medicul estetician și mai darnic, că doar nu a dat de la el, Daniela Crudu a gafat-o de multe ori, la petreceri, după o noapte de pomină. Vedeta s-a trezit din beție privindu-și sânii, dar nu în oglindă așa cum ar fi fost de așteptat, ci în imaginile apărute prin presa autohtonă.

Nu rata nici: Daniela Crudu și-a mărit, din nou, sânii? Imagini cu un decolteu extrem de generos

Cruduța este o enciclopedie a gafelor pe la chefuri, căci silicoanele ei și-au făcut loc în afara rochiilor mult prea decoltate de câteva ori, iar privirile aprige ale „vulturilor” români ieșiți la agățat au rămas minute în șir ațintite asupra nurilor vedetei. Aceasta ar fi, însă, cea mai mică problemă, dat fiind faptul că muți dintre noi am văzut-o dezbrăcată, semn că nu se sfiește să apară în „costumul Evei”.

Daniela Crudu, ipostaze controversate la beție

Cu toate acestea, fosta asistentă TV și actuală prezentatoare pe la diferite evenimente nu pare să fie deranjată de aparițiile din tinerețe. Până la urmă și ele au contribuit la imaginea ei de astăzi, dar și la notorietatea pe care a căpătat-o de-a lungul anilor. Un lucru e cert, însă, era în care Cruduța petrecea până-n zori se cam apropie de final, iar acum ea se afișează preponderent la evenimente sau făcând reclamă pentru anumite branduri.

Un lucru e cert: Daniela Crudu și-a trăit tinerețea cu o intensitate de care mulți nu au parte de-a lungul unei vieți întregi. Și-acum, că am fost cârcotași destul, încheiem cu un citat foarte potrivit în situația de față: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net