Daniela Crudu și-a mărit, din nou, sânii? Imagini cu un decolteu extrem de generos

Daniela Crudu a publicat recent pe Instagram mai multe imagini din timpul unei petreceri, iar ținuta aleasă a scos la iveală un decolteu extrem de generos, parând că aceasta a apelat, din nou, la augumentarea sânilor.

Și-a mărit din nou Daniela Crudu sânii? Foto: Instagram
Și-a mărit din nou Daniela Crudu sânii? Foto: Instagram

Îmbrăcată într-o salopetă de culoare neagră, cu un decolteu amețitor, Daniela Crudu i-a făcut pe admiratorii săi să se întrebe dacă nu cumva fosta asistentă TV a apelat din nou la augumentare mamară. În cele mai noi imagini publicate de aceasta în mediul virtual, Daniela apare într-o ținută provocatoare, în timpul unei petreceri.

Daniela Crudu și-a operat din nou sânii?

Deși și-a obișnuit urmăritorii și în trecut cu formele ei voluptuoase, noul outfit ales de Daniela Crudu pare că a scos la iveală o nouă posibilă intervenție estetică a acesteia. „90 60 90”, a scris ea, în dreptul unei imaginii în care apare în ținuta anterior menționată, făcând referire la faptul că ar avea o siluetă de model, măsurătorile respective reprezentând în industria fashion idealul corpului feminin (bust, talie și șolduri).

Admiratorii săi au reacționat imediat, în dreptul imaginii, cei mai mulți dintre ei fiind de părere că Daniela Crudu s-a transformat, apelând la o nouă operație estetică. „De ce te-ai trasnformat așa?”, „Pe bune..atâtea operații?!”, „Sunt mai mari sânii ca tine și ca pieptul tău”, „Doamne ferește! Ce se întâmplă cu tine? Păcat că nu realizezi că te distrugi! Nu, nu ești frumoasă dacă asta vrei să ne arăți”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Alții au fost de părere însă că ținuta nu a fost aleasă tocmai potrivit, astfel încât să o avantajeze pe fosta asistentă TV. Cert este că, într-adevăr, se vede o schimbare în zona bustului, însă este posibil ca și croiul salopetei să fie responsabil de acest lucru.

Câte intervenții estetice are Daniela Crudu

Daniela Crudu a recunoscut întotdeauna că este adepta operațiilor estetice, așadar nu am putea exclude nici posibilitatea ca aceasta să fi intervenit din nou în zona decolteului. În 2021, aceasta a mai bifat o intervenție estetică, în jurul coapselor de data aceasta, unde și-a programat o liposucție. Mai precis, aceasta și-a îndepărtat surplusul de grăsime din zona respectivă.

 „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac.”, spunea recent Daniela Crudu. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net