Daniela Crudu, apariție incendiară! A ațintit toți ochii asupra ei cu niște forografii interzise minorilor

Ultima actualizare:

Daniela Crudu nu a fost niciodată străină de aparițiile extravagante. Bruneta sexy a postat pe instagram niște fotografii cu adevărat sexy, care încing orice imaginație!

daniela crudu raliu arges jpg

Toată lumea a auzit de Daniela Crudu, asistenta TV impresionând mereu cu trupul său demn de admirație. Este printre cele mai sexy vedete din România și profită de acest lucru pe cât de mult se poate.

Prezentă la clubul de noapte „Taboo” din orașul Pitești, Daniela Crudu își trăiește viața în mare fel și nu evită nicio ocazie de a-și face apariția la evenimente mondene, seri de club sau petreceri. Când arăți atât de bine, e păcat să stai în casă!

Vezi și: Cele mai fierbinți apariții la plajă. Ele au arătat tot

Într-o costumație cu adevărat provocatoare, Daniela Crudu nu dorește să lase atenția asupra altcuiva decât ea de câte ori se afișează. ȘI ARE CU CE! Asistenta lui Capatos a pozat într-o ținută de două piese cu imprimeu de leopard, care constau într-un top cu un decolteu foarte generos care îi scoate în evidență bustul foarte generos care, cu siguranță, are lipici pentru privirile oricui o vede. Nu ai cum să nu privești, indiferent că vrei sau nu!

Daniela Crudu, apariție provocatoare! 

Pe lângă top, poartă o rochiță mini asortată, care e atât de scurtă încât se află la limita decenței! Daniela se laudă și cu picioarele foarte frumoase, demne de un model, la care unele femei pot doar să viseze.

Împreună cu o pereche de pantofi cu toc ascuțit, un zâmbet imaculat și mai multe accesorii, Daniela Crudu are toate ingredientele unei apariții care să nu treacă nobservată de nicio pereche de ochi! Nu putem decât să ne bucurăm de priveliște!

Sigur te va încânta: Andreea Mantea face furori în costum de baie! E mai albastră ca marea din Grecia

Daniela Crudu a ajuns cunoscută în România prin prezențele sale în televiziune ca și asistentă TV și ca model Playboy. Aceasta a intrat în atenția publicului în cadrul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani”, unde a avut numeroase apariții care mai decare mai sexy.

Nu a fost străină nici de drama cotidiană, Cruduța având o sumedenie de scandaluri pe diferite teme care au umplut tabloidele nu doar odată. Cu adevărat un personaj de notorietate în viața publică a României, Cruduța nu pare să aibă în plan să iasă din viața publică și din tabloide în viitorul apropiat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net