Sora Danielei Crudu s-a mutat în Suedia, pentru soţ: «Acum lucrăm la un bebe»

#Exclusiv Click!

Surorile Crudu nu mai sunt atât de mondene, dar sunt foarte împlinite pe plan personal. Recent, cele două au avut un eveniment foarte important în familie, căci Ana-Maria (34 de ani) s-a măritat şi religios cu Adrian Neagu. Iar nunta a avut loc în Italia, țară unde locuiește mama Cruduțelor. Click! îți prezintă detalii inedite și fotografii exclusive de la această petrecere.

image
Ana Crudu, cu sora ei Daniela şi părinţii lor

Pe 18 iunie, toate rudele Cruduțelor s-au reunit în Italia, cu ocazia nunții Anei-Maria. După ce anul trecut a făcut cununia civilă Adrian Neagu (28 de ani), Ana și soțul ei au bifat acum și nunta religioasă, și petrecerea. Și pentru asta au ales Italia, cu toate că cei doi locuiesc în Suedia, căci mama Cruduțelor este stabilită acolo.

Citeşte şi: Don Nelu Corleone, apariție de colecție la nunta Anei Crudu, în Italia

Ana și Adrian Neagu au dat o petrecere pe cinste 

„Mama s-a ocupat de nuntă. Ea mi-a găsit restaurant. Daniela m-a ajutat cu partea de video și fotografii, iar artiștii care ne-au cântat ne sunt prieteni, ne știam de mult timp. A fost o nuntă foarte frumoasă, între prieteni”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Ana.

Citeşte şi: Ce mireasă frumoasă a fost Ana Crudu! Sora „păcătoasei” Daniela s-a căsătorit!

Soţul ei lucrează ca şofer de camion în Suedia

image
Ana Crudu şi soţul ei

Tânăra povesteşte cât de mult i s-a schimbat viața în ultimii doi ai: „Pe soţ l-am cunoscut într-o scurtă vacanţă în Suedia. Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo. Pe 8 ianuarie 2021 ne-am văzut prima dată, pe 28 mai ne-am logodit și pe 18 septembrie am făcut cununia civilă. Iar pe 18 iunie anul acesta am făcut și nunta. M-a cerut la scurt timp după ce ne-am cunoscut, am zis «Da!» imediat. Şi acum sunt mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă. Pentru că îl ador pe soțul meu. Mă face să mă simt iubită”.

De dragul bărbatului ei, care lucrează ca șofer de camion în Suedia, Ana şi-a schimbat cu totul viaţa şi spune că abia aşteaptă să devină mamă. „El are şi cetățenie suedeză. Locuiește din copilărie acolo. Suedeza este grea, dar am învățat-o și eu, am făcut opt luni cursuri. Acum lucrăm la un bebe”.

Ana Crudu se înţelege de minune cu soacra

E încântată cu totul şi de noua ţară, şi de noua familie: „Cu soacra mă înțeleg foarte bine. E prietena mea cea mai bună. Are 50 de ani și e aproape de-o vârsta cu mama. Mergem împreună la plajă, la mall, ca două prietene. Sunt singura lor noră și e normal să ne înțelegem bine. Părinții lui nu mai au alți copii”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alessia Raiciu 3 webp
Lia Bugnar
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca serea jpeg
cub alex bodi png
image jpeg
francisca PNG
onoriu 12 JPG
image png