Don Nelu Corleone, apariție de colecție la nunta Anei Crudu, în Italia

Ultima actualizare:

Ana Crudu, sora „păcătoasei” Daniela, a făcut și cununia religioasă, weekendul trecut, în Italia, acolo unde mama celor dou surori trăiește ani buni.

Părinții miresei flanchează mirii. Sursa: Facebook/ Foto Ionita

Surorile Crudu au avut-o alături pe mama lor, Florica, iar de la eveniment nu putea lipsi tocmai cel care a avut grijă de ele, după ce  femeia a plecat să muncească în Calabria, tatăl Ion Crudu, zis și Nelu.

„Papi”, cum îl alintă Daniela Crudu, a avut o apariție „răvășitoare”. Cum nunta s-a ținut în regiunea Calabria, din sudul Italiei, Nelu Crudu a abordat un cod vestimentar specific.

Costum slim-fit cu pantaloni încinși de o curea cu cataramă masivă, cămașă albă cu gulere mari, trase peste sacou, și desfăcută până la piept. Ca să se vadă lanțul, doar! Totul asortat cu pantofi cu dungă albă și pălărie cu boruri mari, vărgată!

Socrul mic, în rol de „Don Nelu Corleone”

Nu puteau lipsi ochelarii de soare tip pilot, cu lentile oglindă, agățați la piept.

Cea mai pestriță ținută de „mafiot”! „Don Nelu Corleone” i s-ar putea spune, de acum înainte, patriarhului familiei Crudu. Într-adevăr, nu e un nume specific regiunii calabreze, patria grupării mafiote Ndrangheta, Corleone fiind numele unei familii mafiote legendare din Sicilia.

Citește și: Ce mireasă frumoasă a fost Ana Crudu! Sora „păcătoasei” Daniela s-a căsătorit!

Cu toate acestea, e cel mai cunoscut nume mafiot, datorită seriei „Nașul”. Nelu Crudu nu a fost naș, ci socru mic, dar a avut atitudinea specifică. Doar i s-a măritat fiica. Și de această dată, „Don Nelu” a reușit să iasă în evidență și să fie la fel de amuzant, așa cum îl știm.

mama surorilor, plecată în Italia, când Daniela avea 13 ani

Despre Florica, mama Danielei, se știe că a plecat în Italia când aceasta avea 13 ani. Astfel, vedeta a fost crescută de tată, și de ea se știe că a avut mereu grijă chiar Ana, care e sora mai mică.

Florica și Nelu au divorțat, prin 2013, însă au rămas în relații bune. Doi ani mai târziu, Florica și noul ei partener au făcut o serie de investiții imobiliare în România.

Citește și: Daniela Crudu și-a mărit, din nou, sânii? Imagini cu un decolteu extrem de generos

Ana Maria Crudu și alesul inimii ei, Adrian Neagu, s-au cununat civil, în toamna anului 2021. Anul acesta, în vară, au ajuns și în fața altarului, în Italia, unde slujba a fost oficiată în limba italiană, aparent, într-o biserică ortodoxă. Să fie într-un ceas bun!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net