Paparazzii Click! cu Daniela Crudu în brațele unui profesor de matematică de la un prestigios liceu din Capitală

Daniela Crudu trăiește pe cai mari! Vedeta a fost surprinsă de paparazzii Click! alături de un profesor de matematică de la un prestigios liceu din Capitală, într-un local de fițe, unde cei doi au consumat vin roșu și s-au distrat timp prețios împreună. 

Daniela Crudu, alături de Alex, profesorul de matematică de la Vlahuță
Daniela Crudu, alături de Alex, profesorul de matematică de la Vlahuță

Bruneta și partenerul ei de distracție s-au simțit extrem de bine, iar vedeta râdea cu gura până la urechi. Să ne amintim că râsul inconfundabil al Danielei Crudu îl recunoaște oricine, iar cei din jur chiar au întors capetele după ce au auzit-o.

Cei doi porumbei au tot stat de vorbă, s-au giugiulit și au stat cât se poate de apropiați, după care în locație și-a făcut apariția și Mădălina Pamfile cu cei doi copii ai săi. Click! dezvăluie în exclusivitate că după ce s-a reunit cu fosta ei colegă de la Capatos, Cruduța a rămas îmbrățișată cu Alexandru, profesorul de matematică de la Liceul Teoretic “Alexandru Vlahuță din Capitală, acolo unde învață doar tineri premianți, după cum am aflat.

Iată că acestuia nu-i plac doar cifrele, ci și divele din showbiz! Click! a aflat că cei doi sunt într-o relație de ... prietenie de ceva timp. Prietenie suspectă, am putea spune, căci Daniela Crudu și Alex se afișează de ceva timp împreună, mereu îmbrățișați, mereu doar amândoi. Atât bruneta, cât și Alex s-au pozat de nenumărate ori alături, șirul fotografiilor alături începând din vara lui 2021.

Ce a atras atenția și a părut suspect a fost faptul că Alexandru a ținut-o pe Daniela Crudu numai în brațe și a sorbit-o din priviri, semn că are sentimente puternice pentru ea. De altfel, profesorul de matematică de la Vlahuță este foarte grijuliu cu vedeta, semn că atenția este centrată doar către ea. Click! a aflat că arătosul partener al divei este un profesor iubit de copii, care se înțelege de minune cu cei mici. Cine știe, poate bruneta ne anunță și de-o surpriză, că tot îi plac și ei copiii, mai ales fetițele.

Daniela Crudu s-a pozat, ulterior, cu Mădălina Pamfile, a făcut show total prin restaurant cu fiica cea mare a fostei concurente Bravo, ai Stil!, după care a revenit în brațele lui Alexandru, pe care îl alintă non stop.

Daniela Crudu are statusul amoros incert, de ceva timp, după ce majoritatea poveștilor de amor în care a fost implicată s-au terminat chiar prost pentru ea. În ultimele relații de iubire, vedeta a ieșit cam șifonată, căci ultimul iubit chiar a bătut-o până a ajuns în stare gravă la spital, cu nasul spart și alte răni fizice.

Nici cu Mihai Costea nu a fost mai roz situația, căci și acesta a bătut-o de nenumărate ori din cauza geloziei. La începutul ei în showbiz, ea a avut o relație cu Bogdan Defta, zis „Mucifer”. După acesta, bruneta a avut idile și cu Ion Boschet, Daniel Trandafirescu, Ciprian Malciu, Ioan Niculaie, prinţul Al Habtoor, Alex Pițurcă, Cezar Ouatu, Mihai din Urziceni, Nicolas Gorobsov, Mario Iorgulescu, Gabi Bădălău, dar și alții pe care Cruduța îi ține secret.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg