Andreea Mantea face furori în costum de baie! E mai albastră ca marea din Grecia

Ultima actualizare:

Andreea Mantea se bucură din plin de finalul verii. Vedeta de la Kanal D și-a făcut bagajele și a plecat într-o vacanță de vis în Grecia. Frumoasa prezentatoare și-a arătat formele pe o plajă superbă, dar și la bordul unui yaht. Costumul de baie ales a atras toate privirile trecătorilor, dar și aprecierile fanilor.

Andreea Mantea face furori în Grecia. Foto: colaj/Instagram
Andreea Mantea face furori în Grecia. Foto: colaj/Instagram

Gazda emisiunii „Casa Iubirii” se relaxează alături de fiul ei, David. Cunoscuta și carismatica prezentatoare TV pare să trăiască clipe de magie pe tărâmul elen, iar acest lucru se vede în fiecare fotografie pe care o împărtășește cu fanii ei.

Citește și: Ce a făcut-o pe Andreea Mantea să dea cu telefonul de perete? «Nu-l mai suport!»

Pe lângă faptul că radiază de bucurie, Andreea Mantea a reușit să capteze toată atenția și prin fotografiile senzuale pe care le-a postat pe contul ei de Instagram. Aflată pe un iaht, vedeta a purtat un costum de baie mai albastru de marea din Grecia.

Andreea Mantea, apariție răvășitoare în Grecia

Fotografiile de pe iaht au atras peste 25.000 de aprecieri de la publicare. Pe lângă aceste imagini superbe, Andreea Mantea a încântat într-o altă ținută pe o plajă din Grecia. De această dată, vedeta a ținut să laude fotograful, făcând aluzie la fiul ei, David. 

Vezi și: Andreea Mantea iubește din nou? Mesajul care spune totul! 

„Nu ca vreau sa mă laud, dar am un băiat tare priceput! Pozele astea sunt făcute de el. Nu sta la discuții când îl rog să îmi facă poze. Ia tel, poc, poc și în 2 min a terminat. Și parcă este și priceput! Eu în schimb…”, a mărturist vedeta pe pagina ei de Instagram.

Andreea Mantea, fotografii superbe din Grecia

E clar că „tânărul” e foarte talentat, dar cu un asemenea model lucrurile par să iasă bine mult mai ușor. 

Poate te interesează: Fiul Andreei Mantea îi dă bătăi de cap mamei sale: «Deja m-a scos din sărite»

Cum se menține atât de superbă Andreea Mantea?

În vârstă de 35 de ani, Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de la noi. În podcastul Ilincăi Vandici, vedeta a precizat care este secretul siluetei sale. Gazda emisiunii „Casa Iubirii” a spus că Theta Healing a fost salvarea ei.

„Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade și asta fac. Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, că mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni.

Dar real, asta s-a întâmplat. Înainte luam salată să pot să slăbesc, să scap de câteva kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine”, a declarat Andreea Mantea.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net