Andreea Mantea iubește din nou? Mesajul care spune totul!

Andreea Mantea se bucură de vremea frumoasă de afară, mai ales că și-a făcut bagajele și a plecat într-o mică vacanță. Nu știm dacă plimbarea este în scop profesional sau doar de relaxare cu fiul ei, David. Ori, cine știe, și-a făcut un nou iubit, așa că a dat o tură de câteva zile pentru a se cunoaște mai bine. Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” a lăsat și un mesaj cu subînțeles pe Instagram.

andreea mantea 26 JPG
Andreea Mantea are un trecut amoros cam zbuciumat!

Andreea Mantea iubește din nou? Mesajul care ne-a pus pe gânduri

Bruneta nu a prea avut noroc în dragoste, căci după câteva relații zbuciumate cu diverse personaje publice din România, ea și-a încercat norocul cu un coleg de la Kanal D.

I-a ținut identitatea ascunsă, iar idila a luat sfârșit după cinci ani, Mantea explicând, pe alocuri, că cel mai bine e că s-a întâmplat așa, semn că relația nu prea a fost ce trebuia.

Iată și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Mantea?

De atunci, Andreea nu a mai zis nimic de vreun iubită, sătulă și ea de atâtea eșecuri în dragoste. E așa greu să-ți găsești jumătatea? De la o vârstă, cam da, se întâmplă, pentru că devenim mult mai selectivi.

Poate ăsta-i și cazul Andreei Mantea, despre care gurile rele spun că e foarte pretențioasă în ceea ce privește bărbații de lângă ea, semn că nu mai vrea să permită nimic, dar nimic care să o facă nefericită. Cum se întâmplă, cum se desparte!

Ups: Andreea Mantea și-a surprins toți fanii: «Eu m-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie»!

Ei bine, zilele acestea, Andreea Mantea a lăsat un mesaj pe Instagram cum că „dragostea este răspunsul pentru orice”, ceea ce ne face să credem că vedem și-a găsit o nouă jumătate. Sau prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” se referă la umanitate și cum să devenim mai buni. Sau poate chiar s-a împăcat cu fostul iubit de la Kanal D? Sau poate a ajuns la termeni mai buni cu tatăl copilului ei, Cristian Mitrea?

Iată și: Andreea Mantea și problema de sănătate care a umplut-o de erupții: «Nu sunt coșuri, sunt bube»

Hmmm. Mult până departe. Poate ne lămurește chiar vedeta, care e pe cai mari din punct de vedere profesional. Așteptăm și emoțional! Iată mai jos mesajul publicat de Andreea Mantea, care ne duce cu gândul la dragoste, iubire și ceva lucruri pozitive.

Ups: Andreea Mantea recunoaște că a fost înșelată!: «I-am prins asupra faptului»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
celula canceroasa foto Shutterstock
plutonier Ghincea Cornel foto Isu Giurgiu jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg