Andreea Mantea recunoaște că a fost înșelată!: «I-am prins asupra faptului»

Ultima actualizare:

Andreea Mantea a fost invitată la podcastul Momentul Adevărului, unde a răspuns sincer la întrebările despre viața personală și a dezvăluit că i-a prins pe unii dintre foștii parteneri că o înșelau.

Andreea Mantea recunoaște că a fost înșelată!: «I-am prins asupra faptului»
Andreea Mantea recunoaște că a fost înșelată!: «I-am prins asupra faptului»

Andreea Mantea nu se teme să spună adevărul, iar acest fapt a dovedit-o chiar în cadrul podcastului «Momentul Adevărului», unde a făcut dezvăluiri fără precedent despre viața ei personală. 

Prezentatoarea TV nu prea avut noroc în dragoste, iar vedeta a recuoscut că într-adevăr a fost înșelată de doi dintre fosștii ei iubiți. Mantea chiar a dat detalii despre cum a aflat că partenerii ei etau infideli. 

Citește și Andreea Mantea a mărturisit că i s-au scurs ochii după iubitul unei prietene «Mamă, ce mișto e!»

Andreea nu s-a sfiit să dezvăluie că pe unul dintre ei chiar l-a prins asupra faptului, adică în timp ce era în tandrețuri cu o altă domnișoară. Bruneta a menționat apoi că și-a dat seama că este înșelată de un alt partener, după ce i-a verificat telefonul și a văzut că avea conversații inadecvate cu o femeie misterioasă. 

,,O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după...și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți. Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie˝, a declarat Andreea Mantea. 

Andreea Mantea a mărturisit că nu concepe să ierte un bărbat care a o înșeală și consideră că nici măcra nu are rost săîntrebe un partener de ce a înșelat-o. Vedeta a mai precizat că un singur bărbat dorit să rămână chiar dacă a înșelat-o, însă Mantea nici nu a vrut să audă de așa ceva. 

,,A avut unul curaj să rămână dar vreo cinci minute a apucat. De ce să întreb, ce rost are.˝ a mai adăugat prezentatoarea. 

Andreea Mantea a fost bătută când era însărcinată

Andreea Mantea și-a început cariera la matinalul ,,Neața cu Răzvan și Dani" și s-a dezvoltat profesional la Kanal D, unde a prezentat emsiuni de matrimoniale. În prezent, Mantea a revenit pe micile ecrane cu show-ul «Casa Iubirii», care este așteptat cu entuziam de către fani. 

Citește și Andreea Mantea și motivul pentru care nu reușește să mai slăbească. Din păcate, asta a drama tuturor femeilor

În plan personal, frumoasa brunetă a avut o relație mediatizată cu luptătorul Cătălin Mitrea care, din poăcate s-a sfârșit foarte dramatic. Mantea l-a acuzat pe fostul partener, Cătălin Mitrea, că a bătut-o, însă acesta a negat tot. Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost agresată fizic chiar în perioada câțnd era însărcinată, dar a refuzat să depună plângere penală, din cauză că era vorba de tatăl copilului ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
33b664b332973aba jpg
image
image
image
image
image
image
catrinel menghia instagram jpg
bella hadid profimedia jpg
Actorul și-a iubit nespus soția
savuica jpeg
maestrul costel constantin jpg
banner costel constantin png
noah cyrus sanii goi concert profimedia jpg
cub xonia png
image
actualitate.net
image
actualitate.net