Andreea Mantea dezvăluie detalii necunoscute despre primii pași în televiziune: «Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard»

Ultima actualizare:

Gazda reality-showului matrimonial ,,Casa iubirii" de la Kanal D, ce va începe pe 4 aprilie pe micile ecrane, a avut un traseu interesant în televiziune. Andreea Mantea a povestit pentru Click! cum a trecut de la rolul reporter la cel de ,,vecină" și cum a ajuns pe la diverse emisiuni celebre de televiziune.

andreea mantea png

Deși Andreea Mantea este la acest moment vedetă Kanal D și face bine ceea ce face, ea a trecut și prin mai multe experiențe în televiziune și a evoluat pas cu pas. Chiar ea ne-a povestit în culisele ,,Casei iubirii" de la Kanal D despre traseul ei profesional și credem că mulți dintre cititori nu-și mai amintesc aceste detalii.

,,Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani", în rolul de vecină. Serialul era câștigat deja, rolul era al meu, trebuia doar să semnez contractul, iar, aici, mai erau încă 4 fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine. În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne.

Citește și Andreea Mantea, suferinţe cumplite în relaţia cu Cristi Mitrea. Prezentatorea «Casa Iubirii» a spus tot: «Nu mai puteam»

Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard, că puteam să nu ies câștigătoare. Și, m-am gândit dacă chiar asta îmi doresc, să fiu actriță, ,,oare chiar pot?". Fiind la o agenție, oamenii ăia ne trimiteau peste tot, la reclame, seriale etc. Până la urmă am ales ,,Neatza cu Răzvan și Dani ". La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea.

De acolo a pornit aventura mea în televiziune. După ,,Neatza cu Răzvan și Dani", am fost co-prezentatoare, cu Mircea Radu, la ,,Noaptea erorilor". După care a fost ,,Din Dragoste". A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale ,,dragostei", povestește Andreea Mantea care apoi a fost Burlăcița. Au urmat și alte proiecte de televiziune la Antena 1, iar în cele din urmă a devenit vedetă de la Kanal D.

Cine e Andreea Mantea?

Andreea Mantea s-a născut la București, la dată de 20 septembrie 1986. A terminat liceul Sfântul Pantelimon și a urmat Facultatea de Relații Internaționale. Andreea mai are o sora. În anul 2006 a participat la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy față de la pagină 5 a unui ziar.

Citește și Andreea Mantea, intimități din viața sa chiar din Casa Iubirii: „De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți”

În 2008 a primit rolul de "vecină" a matinalilor Răzvan și Dani în emisiunea de dimineța de la postul de televiziune Antena 1, "Neatza cu Răzvan și Dani". În 2004 joacă în pelicula "Visul lui Liviu" în rolul mamei lui Liviu tânără.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net