Andreea Mantea revine pe micul ecran. Va prezenta o nouă emisiune matrimonială la Kanal D

O nouă emisiune de tip dating show va începe în curând la Kanal D. Cea care va prezenta emisiunea și va fi alături de concurenții dornici să își găsească sufletul pereche va fi Andreea Mantea, prezentatoare cu experiență și foarte apreciată de către telespectatori. 

Andreea Mantea revine pe micul ecran
Andreea Mantea revine pe micul ecran

Emisiunea „Casa iubirii" este o producție realizată integral de către Kanal D. Filmările vor avea loc exclusiv în București, într-un spațiu care a fost construit de la zero și transformat într-o adevărată locuință spațioasă pentru viitorii concurenți care se vor înscrie la show, în căutarea iubirii. 

Andreea Mantea a vorbit despre emisiunea pe care o va prezenta și se declară nerăbdătoare să îi cunoască pe concurenți și să le fie alături pe parcursul concursului. Show-ul promite să fie unul original, diferit de alte show-uri de dating care au mai fost difuzate în România, așadar așteptările sunt unele mari. 

Andreea Mantea a declarat că este onorată că va prezenta emisiunea și că abia așteaptă să pornească în noua aventură. 

 „Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, Casa iubirii, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea. Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane.

Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă călătorie”, a mărturisit Andreea Mantea. 

Cariera Andreei Mantea

Andreea Mantea a avut o ascensiune frumoasă în televiziune. Bruneta a debutat în anul 2005 ca reporter, apoi a fost remarcată de Răzvan Simion și Dani Oțil și a cooptată în proiectul lor. E a colaborat și cu TVR 2, unde a prezentat alături de artistul Aurelian Temișan emisiunea de divertisment „Tombola câştigătorilor”.

Și-a consolidat cariera în domeniul televiziunii odată cu mutarea la KanalD. A prezentat "Nuntă cu suprize", ca mai apoi din 2012 să fie co-prezentatoare la emisiunea tabloid "Wowbiz", alături de Mădălin Ionescu. A luat o scurtă pauză de la micul ecran după ce a participat la emisiunea "Burlăcița" de la Antena și a devenit mama unui băiețel adorabil pe nume David. 

La începutul lui 2015, bruneta a fost prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", post pe care l-a ocupat temporar. Timp de trei ani, Mantea a fost neclintită din scaunul de la Wowbiz, ba chiar i s-a mai dat pe mână un format, "Se strigă darul". Apoi a prezentat timp de două sezoane emisiunea "Puterea Dragostei".

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net