Ce emisiuni a prezentat Andreea Mantea la tv, de-a lungul timpului


    Andreea Manteafoto: Facebook
Andreea Manteafoto: Facebook

Andreea Mantea a avut o ascensiune frumoasă în televiziune. A debutat ca reporter în 2005, ca mai apoi să fie remarcată de Răzvan Simion și Dani Oțil și cooptată în echipa lor. Bruneta a fost "vecina" matinalilor de la Antena 1 și de la câteva replici pe care le avea la început a ajuns să țină emisiuni lungi și grele. Zilele trecute, șefii de la Kanal d i-au dat pe mână emisiunea "Te Vreau lângă mine", prezentată până acum de Bianca Drăgușanu.

Andreea Mantea (31 de ani) este fără doar și poate o femeie ambițioasă care și-a construit cariera în televiziune pas cu pas. A început de jos fiind reporter la Kiss Tv. La scurt timp, a urmat un prim job mai serios, un post de asistentă tv, la "Neatza cu Răzvan și Dani", emisiune la care a îndurat cu stoicism glumele colegilor de la Antena 1 și a ajuns să fie numită gazdă cu normă întreagă a unor emisiuni de calibru de la Kanal d. Până să ajungă în echipa turcilor, Andreea a mai ăcut o scurtă oprire la televiziunea publică. Ea a lucrat la TVR2, unde a prezentat împreună cu Aurelian Temişan emisiunea de divertisment „Tombola câştigătorilor”.

Emisiunile Andreei Mantea

Imediat ce s-a mutat la Kanal d, Andreea Mantea și-a consolidat încet, dar sigur cariera. A prezentat "Nuntă cu suprize", ca mai apoi din 2012 să fie co-prezentatoare la emisiunea tabloid "Wowbiz", alături de Mădălin Ionescu. Dar la un moment dat, bruneta a fost și ea înlocuită de patronii turci. În locul ei a apărut la emisiunea de noapte Adelina Pestrițu. În tot acest timp, Mantea s-a mutat la Antena 1, unde a fost "Burlăcița", a devenit mamă cu Cristi Mitrea, cel care i-a câșigat inima la emisiunea din Băneasa, și a luat o scurtă pauză din televiziune.

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au început o relaţie după "Burlăciţa", dar s-au despărţit cu scandal
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au început o relaţie după "Burlăciţa", dar s-au despărţit cu scandal

La începutul lui 2015, bruneta a fost prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", post pe care l-a ocipat temporar cât timp s-a aflat în concediu de materitate titulara Mirela Boureanu Vaida. Ulterior, a fost chemată la Kanal d, la aceeași emisiune de la care fusese înlocuită. Timp de trei ani, Mantea a fost neclintită din scaunul de la Wowbiz, ba chiar i s-a mai dat pe mână un format, "Se strigă darul". Recent șefii au anunțat-o că renunță la producția care a făcut-o celebră. Nu au lăsat-o însă pe dinafară, ci i-au dat o altă emisiune cu greutate. 

Andreea Mantea îi ia locul Biancăi la "Te vreau lângă mine"

Zilele trecute, Mantea, aflată în vacață în Turcia cu băiețelul ei, a aflat nu doar că nu mai este șomeră, așa cum știa, ci și că înlocuiește o vedetă de calibru. I s-a propus să prezinte din toamnă "Te vreau lângă mine", show-ul matrimonial al Biancăi Drăgușanu, ofertă pe care nu avea de ce să o refuze, fiind obișnuită cu formatul unui show matrimonial. “Primesc cu brațele deschise această nouă provocare. Sunt foarte fericită și abia aștept să fac parte din acest proiect care îmi este atât de drag și care, cred eu, mi se potrivește mănușă. Va fi o experiență minunată, pe care am mai trăit-o, atunci când am moderat o altă emisiune matrimonială, așa că nu îmi rămâne decât să îmi controlez emoțiile și să fiu alături de concurenții care vor veni în platou pentru a-și găsi dragostea. Acum sunt în vacanță, îmi încarc bateriile pentru a reveni cu forțe proaspete. Abia aștept să ne reîntâlnim pe micul ecran!”, a declarat Andreea Mantea la scurt timp după ce s-a aflat că a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre