Andreea Mantea, salvată pe social media de un tânăr rus

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Activitatea din mediul online a Andreei este urmărită de peste două milioane de oameni, iar prezentatoarea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde distribuie imagini, clipuri video și cele mai informații despre evenimentele din viața sa. 

image

Andreea Mantea a povestit, în cadrul unui Instagram Story, despre ajutorul pe care l-a primit din partea unui tânăr de origine rusă. Andreea a povestit că, în trecut, s-a confruntat cu o problema care a deranjat-o nespus.

Cineva i-a spart contul de Instagram și a răspuns sutelor de mesaje pe care Andreea le-a primit în numele ei. Atunci, Andreea a avut parte de ajutorul acestui tânăr care a reușit să își recupereze contul. Potrivit mărturisirilor Andreei, respectivul bărbat este pricepul la recuperarea conturilor de Facebook, Instagram, dar și de Tik-Tok. 

image

Andreea Mantea revine pe micul ecran

Andreea Mantea revine pe micul ecran! Ea va prezenta emisiunea "Puterea Dragostei" în locul Cristinei Dorobanțu care a acceptat postul de prezentator al știrilor matinale la Kanal D.

Primele două sezoane ale emisiunii au fost prezentate de Andreea și au fost filmate în Turcia, sezonul trei și patru au fost prezentate de Cristina Dorobanțu, însă nu au avut același rating. Astfel, se pare că producătorii au decis plasarea Cristinei într-un alt proiect și readucerea Andreei Mantea la cârma emisiunii de la Kanal D. 

Andreea Mantea are un program foarte încărcat

Andreea Mantea este prezentatoare și influencer, activitatea ei de pe Instagram fiind urmărtiă de peste 2 milioane de persoane. Andreea își împarte timpul între proiectele pe care trebuie să le onoreze și familie.

Fiul pe care îl are din relația cu sportivul Cristian Mitrea locuiește cu Andreea și este prezent destul de des în clipurile video pe care vedeta le distribuie fanilor săi. David este foarte carismatic și se simte relaxat în fața camerelor de filmare.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net