Cristina Dorobanțu, înlocuită de la "Puterea Dragostei". A acceptat un nou post

Cristina Mihaela Dorobanțu nu va mai fi prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei". Tânăra este pregătită pentru o nouă provocare profesională, așadar a renunțat la platoul emisiunii pe care o modera în favoarea unei alte oferte. 

Cristina Dorobanțu va prezenta știrile
Cristina Dorobanțu va prezenta știrile

Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil". Deși nu a câștigat, ea s-a bucurat de simpatia publicului, iar cei de la Kanal D i-au oferit șansa de a continua colaborarea. Astfel, a ajuns să fie prezentatoarea emisiunii "Puterea Dragostei". Iată că drumul ei la cârma acestui format se încheie aici, căci în curând telespectatorii o vor putea vedea la pupitrul buletinului de știri difuzat de luni până vineri, de la ora șapte dimineața. 

Cristina Dorobanțu așteaptă cu nerăbdare noua etapă din carieră și consideră că este o mutare benefică. 

„Sunt foarte emoționată să pășesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o așteptam și la care visez de foarte mult timp și pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineață, să le ofer acele informații de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum și știri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toți să ne începem ziua și informați, și binedispuși. Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și vă invit să îmi fiți alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure și să vă facă ziua mai frumoasă și mai informată.”, a declarat Cristina. 

Un nou matinal va fi difuzat la Kanal D

Un nou matinal va începe curând la Kanal D. El va fi difuzat de la ora 8, de luni până vineri, după terminarea buletinului de știri prezentat de Cristina Dorobanțu. Cei care vor aduce zâmbetul pe buze telespectatorilor la prima oră a dimineții sunt Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase. 

Viviana Sposub s-a remarcat în platoul emisiunii „Bravo, ai stil" prin alegerile vestimentare pe care le-a făcut, dar și prin capacitatea de a interacționa în mod eficient cu cei aflați în spatele micilor ecrane. Pasionată de televiziune și cu experiență în domeniu, Viviana este încântată de noul proiect la care va lua parte și este fericită că va avea alături două nume cunoscute.

„Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentați, energici, amuzanți și frumoși parteneri, Bursucu și George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze și cred că astfel vor deveni dependenți de <cafeaua> noastră", a declarat Viviana Sposub. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net