Cristina Dorobanțu, înlocuită de Andreea Mantea la Puterea Dragostei? Mesajul de despărțire

Ultima actualizare:

Cristina Dorobanțu a transmis un mesaj neașteptat prin care a dat de înțeles că e posibil să părăsească "Puterea dragostei" și că în locul ei s-ar întoarce Andreea Mantea. 

image

Cristina Dorobanțu se află la cârma emisiunii " Puterea dragostei" de un an și jumătate, însă ultimul mesaj postat de prezentatoare alimentează zvonurile conform cărora Andreea Mantea îi va lua locul în cadrul show-ului.

Mesajul Cristinei Dorobanțu a generat multe speculații și a intrigat fanii emisiunii care au scris pe forum-uri despre o posibilă reîntorcere a Andreei Mantea.

După un și jumătate de când prezintă "Puterea Dragostei", Cristina Dorobanțu a postat un mesaj în care ar părea că se pregătește să plece de la cârma emisiunii.

După 1 an și jumătate… mă înclin! În fața echipei, telespectatorilor, concurenților și tuturor celor ce au crezut în mine! Vă mulțumesc pentru tot! ❤️🙏”, a fost mesajul ei.

Speculațiile au început să apară imediat și mulți consideră că acesta este de fapt un mesaj de "adio" al Cristinei Dorobanțu, care urmează să plece de la "Puterea dragostei" pentru a face loc Andreei Mantea. 

Acest scenariu pare logic, având în vedere că motivul pentru care Andreea Mantea a plecat de la Kanal D a fost faptul că emisiunea se filma în Turcia. În prezent, "Puterea Drgostei" se filmează în România fapt ce o tentează pe Mantea să revină. 

Andreea Mantea avea un salariu fabulos la Kanal D

Andreea Mantea a ales să se retragă de la emisiunea "Puterea dragostei" în 2020, iar în locul ei a venit Cristina Dorobanțu. Această situație i-a șocat pe fani, întrucât show-ul avea un foarte mare succes la public, fapt confirmat și de audiențe.

Anumite surse spuneau că salariul Andreei Mantea ar fi de 8.000 de de euro pe lună, însă  prezentatoarea trebuia să stea aproape tot timpul în Turcia, unde se filma emisiunea. Distanța mare de casă a convins-o pe Andreea Mantea să facă pasul decisiv și să renunțe la emisiunea pentru a fi aproape de cei dragi. 

Andreea Mantea a avut o relație foarte pasională și furtunoasă cu luptătorul MMA Cristian Mitrea. Cei doi au împreună un copil, dar relația de dragoste nu a rezistat, iar Mantea s-a despărțit până la urmă de Mitrea. Andreea Mantea l-a acuzat mai apoi pe acesta de violență domestică, fapt ce stânit un adevărat conflict între ei. 

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net