Andreea Mantea, suferinţe cumplite în relaţia cu Cristi Mitrea. Prezentatorea «Casa Iubirii» a spus tot: «Nu mai puteam»

Ultima actualizare:

Andreea Mantea a avut o relaţie agitată cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea, de care s-a despărţit pe vremea când era gravidă, în 2015. Prezentatoarea emisiunii "Casa Iubirii" a vorbit recent despre viaţa de burlăciţă, la care nu pare dispusă să renunţe prea curând şi a mărturisit că a avut o relaţie toxică în viaţa sa, dar a evitat să spună clar că este vorba de Mitrea, deşi aşa se înţelege.

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au un copil împreună
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au un copil împreună

Andreea Mantea a vorbit, într-un interviu pentru cancan.ro, despre relaţiile ei şi trecutul amoros, făra a da nume. Însă, judecând după felul în care s-a terminat relaţia ei cu Cristi Mitrea, datorită certurilor constante, se pare că prezentatoarea Kanal D a făcut referire tocmai la el. 

“Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic! Eu nu am nevoie să îmi expun durere, vorbesc eu cu mine, citesc o carte. (...) O relaţie toxică nu poate fi numită căsnicie sau relaţie frumoasă. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a spus Andreea Mantea, când a fost întrebată dacă are ceva toxic în viaţa sa. 

Andreea Mantea a mai subliniat că, dacă întâmpină probleme în relaţia sa, ea preferă să le rezolve şi să vadă exact ce e greşit. 

"Vedem care este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact, de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo!”, a completat prezentatoarea TV. 

Cu toate că a avut experienţe neplăcute în viaţa personală, Andreea Mantea a recunoscut că ea crede, în continuare în iubire, şi nu este dezamăgită. 

"Iubirea există, e pe toate drumurile. Dar trebuie lăsată la o parte superficialitatea. Trebuie lăsat la o parte orgoliul. Acasă, suntem amândoi normali, lăsăm la uşă problemele de la serviciu. Cred că aşa făceau şi bunicii şi străbunicii şi părinţii lor", a mai spus Andreea Mantea. 

Andreea Mantea: "Sunt o femeie singură, cu un copil exemplar"

Andreea Mantea ş fiul ei, David
Andreea Mantea ş fiul ei, David

Vedeta TV a vorbit şi despre fiul ei, David, şi a povestit că munceşte din greu ca mama singură, dar că rezultatele sunt pe măsură, iar băiatul de şapte ani o uimeşte zilnic cu inteligenţa şi umorul lui. În plus, deşi nu are o relaţie în acest moment, Andreea a declarat că se simte împlinită şi fericită oricum. 

"Sunt o femeie singură, cu un copil crescut exemplar, e haios, este ironic, este foarte deştept, îi place să citeacă. Nu îmi vine să cred că există aşa un copil la 7 ani. Eu singură am reuşit să fac asta. Mai am şi job, am avut de când l-am născut. El avea o lună şi jumătate de când m-am întors la muncă. Muncesc non stop, gătesc trei feluri pe zi. Pe lângă asta, am nevoie şi să fiu femeie, am nevoie de timpul meu personal, eu cu mine, cu o carte, cu yoga. Sunt fericită, sunt bine", a dezvăluit Andreea Mantea. 

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea, relaţie de doar şase luni

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au început o relaţie după emisiunea "Burlăciţa", în 2014, însă iubirea lor nu a durat mult. Ei s-au despărţit după doar şase luni, din cauza certurilor dese. Andreea Mantea i-a făcut o surpriză lui Mitrea, când l-a anunţat că este gravidă şi că va păstra copilul. Fostul luptător MMA a declarat că, pe vremea când erau un cuplu, nu s-a pus problema să aibă copii împreună şi că relaţia lor a fost una toxică. 

„Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta. Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreuna 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost impreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a povestit Cristi Mitrea, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Andreea Mantea l-a acuzat pe Cristi Mitrea de violenţă fizică

Andreea Mantea a avut şi ea ceva de spus, după ce Mitrea a refuzat multă vreme să îl recunoască pe David. Prezentatoarea a dezvăluit că ar fi fost agresată de fostul iubit şi că fiul lor nu vrea să îşi mai vadă tatăl. 

„Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm", a povestit Andreea Mantea, anul trecut. 

Andreea Mantea s-a despărţit de iubitul "secret"

Citeşte şi Andreea Mantea, intimități din viața sa chiar din Casa Iubirii: „De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți”

Andreea Mantea a acordat, recent, un interviu pentru Click!, în care a confirmat că nu are nicio relaţie în acest moment. Întrebată dacă există vreun bărbat în viaţa sa, prezentatoarea a răspuns, râzând: "Bineînțeles că există. David!", dovada clară că ea şi iubitul său s-au despărţit. 

Andreea nu a vrut niciodată să dea prea multe detalii despre bărbatul misterios cu care a avut o relaţie din 2016, dar Cristi Mitrea a povestit că ar fi vorba despre  Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, pe care fostul luptător MMA a declarat că l-a cunoscut chiar la Andreea acasă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net