Este mult peste așteptări! Andreea Mantea și primele imagini din Casa Iubirii! Bianca Comănici: „Doamne, cum arată!”

Ultima actualizare:

Casa Iubirii este unul dintre cele mai frumoase show-uri tv din România, care a dat naștere multor personaje de impact. Andreea Mantea și Bianca Comănici au avut privilegiul să vadă cum arată în interior locul în care se vor da viață altor povești, în noul sezon de la Kanal D. Reacțiile au fost pe măsură!

Andreea Mantea prezintă noul sezon al emisiunii Casa Iubirii
Andreea Mantea prezintă noul sezon al emisiunii Casa Iubirii

Casa Iubirii, prezentată Andreei Mantea și Biancăi Comănici

Andreea Mantea a rămas uimită de dotările casei iubirii, mai ales că totul a fost realizat de la zero, construcția, finisajele, absolut tot decorul și ce ține de această casă, special pentru cei care vor păși în interior. Evident, totul este lux și are facilități de ultimă generație pentru noii concurenți. Bianca Comănici, cea care a fost câștigătoare în primele două sezoane Puterea Dragostei, iar ulterior a fost cooptată în echipa Kanal D, unde prezintă Wownews, s-a arătat mai mult decât încântată. 

 „E superă! Doamne, cum arată! Nici nu vă puteți imagina cum arată această casă în realitate. Este mult peste așteptările oricui. Mi-aș fi dorit să fiu concurentă într-un asemenea decor de vis!”,a declarat Bianca Comănici, după ce a intrat pentru prima dată în casa Puterea Dragostei.

Citește și: Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei! Motivul real pentru care a fost înlocuită Cristina Dorobanțu

De altfel, Andreea Mantea anunță un nou sezon incendiar, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când a prezentat emisiunea. Să nu uităm că din sezoanele prezentate de brunetă au ieșit în showbiz vedete de bandă rulantă. Jador, frații Sterp, Bianca Comănici, Andra Volos, dar și mulți alții, care fie au devenit vloggeri, fie cântăreți cu apariții tv regulate. 

Andreea Mantea a cunoscut câțiva dintre concurenții din casa Iubirii

Înainte de a fi prezentați la tv, cei care vor fi protagoniști în show-ul Casa Iubirii au trecut la discuții și cu Andreea Mantea, care așteaptă cu sufletul la gură legăturile ce se vor lega între tineri.

„Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătura, de ce nu, pe viaţă. Am vorbit cu câțiva dintre viitorii concurenţi şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găși dragostea.

Şi cred că atunci când îţi doreşti sincer, din toată inima că ceva frumos să se întâmple în viaţa ta, universul colaborează cu tine, îţi deschide porţi nebănuite. Îi aştept cu drag pe aceşti tineri să mi se alăture, sper că ei să vadă în mine un om apropiat, care îi vă ghida pe acest drum sinuos, dar atât de frumos!”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii.

Citește și: Cristina Dorobanțu, înlocuită de la "Puterea Dragostei". Motivul pentrun care a dispărut din show 

Cel de-al cincelea sezon al show-ului matrimonial se va numi Casa Iubirii și este mult așteptat, mai ales că se va filma, din nou în România. Andreea Mantea este cea care a prezentat show-ul matrimonial încă de la început, timp de două sezoane, cu o absență de două sezoane, fiind înlocuită de Cristina Dorobanțu în sezoanele 3 și 4, după ce nu a mai dorit să stea în Turcia. Acum, bruneta a revenit la cârma emisiunii, iar noul sezon se anunță a fi spectaculos.

Vezi imagini cu Andreea Mantea din pictorialele sexy, dar și din aparițiile tv!

Emisiunea a debutat cu Andreea Mantea, cu numele de Puterea Dragostei. A fost câștigată de două ori de Bianca Comănici, o dată cu Bogdan Mocanu, o dată cu Adelin Nelson Pop, iar ulterior de Cărare Mariana ,,Alexandra,, Elena, Marinescu Cristian și Cocioabă Adelina, Dragne Radu Valentin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net