Andreea Mantea, intimități din viața sa chiar din Casa Iubirii: „De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți”

Ultima actualizare:

În curând Andreea Mantea (35 de ani) se întoarce la TV cu un nou show matrimonial, "Casa iubirii", despre care este foarte încântată să vorbească. Click! a fost acolo, a văzut casa și am stat de vorbă cu prezentatoarea despre show și concurenți, dar si despre ea si David, fiul ei, care e un mic critic senzațional pentru vârsta lui.

Andreea Mantea prezintă Casa Iubirii
Andreea Mantea prezintă Casa Iubirii
  • Click! Te întorci în reality-showul "Casa iubirii", îți doreai acest lucru?

Andreea Mantea: Da, de ce nu?

  • E diferit formatul față de ce-ai făcut înainte?

Pot spune că este și diferit sau poate părea asemănător. Este diferit, din toate punctele de vedere.

  • Crezi că fanii te așteptau?

Din toate mesajele pe care le-am primit, da! 

  • E greu ceea ce faci?

Deloc. Există oameni și oameni. Oameni care adoră să trăiască într-o liniște permanentă sau să fie supuși la un anumit interval de ore de muncă, și există oameni care preferă să simtă adrenalina non-stop. Să simtă importanța jobului pe care îl au. Eu, cred că sunt aceasta din ultima parte. Cred că dacă n-aș simți această intensitate, această adrenalină, această greutate a acestui proiect, n-aș fi atât de fericită precum sunt acum. Așa m-am obișnuit.

Încă de la începuturile mele, la Kanal D, am pornit cu un proiect mic, apoi din ce în ce mai mare, și alte proiecte destul de importante, și, cumva, ei m-au învățat așa. Ei mi-au hrănit această adicție. Ei m-au făcut ceea ce sunt astăzi, să fiu atât de înnebunită după această adrenalină, după această greutate a showurilor. Probabil, au și simțit că sunt pregătită pentru asta și că pot. Mai mult prefer un astfel de show, decât unul care să nu mă solicite foarte mult.

Citește și: Este mult peste așteptări! Andreea Mantea și primele imagini din Casa Iubirii! Bianca Comănici: „Doamne, cum arată!”

  • Pe lângă implicarea care prezentatoare a show-ului, bănuiesc că stai și prin culise, privești din regie, te asiguri că totul e ok

Trebuie să simt fiecare lucru în parte. Trebuie să fiu un observator foarte bun, ca să stiu exsact, când, ce și unde să pun. Și, nu doar să îi aud, ci să îi și văd. Și, un singur gest poate conta enorm. Stau cu ochii pe ei, efectiv, de dimineața până seara. Câteodată, e bine să ajuți. Să împingi un om, pentru că el nu își dă seama că e pregătit să se apropie de fata respectivă. El este extrem de îndrăgostit, dar poate n-are curaj. Iar altul, că suntem într-o competiție, totuși, se duce înainte liniștit și o să i-o fure. Dar, eu știu că nu se vor potrivi și că mai bine s-ar potrivi - cel puțin în mintea mea- și atunci încerc să îi dau aripi celuilalt, un mic imbold, "măi, trezirea! du-te! hai, acum e momentul că o pierzi". Pot fi extrem de multe alte exemple.

Andreea Mantea a fost încântată de interviul dat jurnalistului Gheorghe Chelu
Andreea Mantea a fost încântată de interviul dat jurnalistului Gheorghe Chelu
  • Te-aș numi "ochiul soacrei"...

Sunt prea mulți ani de experiențe de genul ăsta în spate, încât să mă mai dea ceva înapoi sau să îmi spună cineva că n-am dreptate.

  • Era un serial, "Pețitoarea", ai fost în situația de a peți?

Bineînțeles. De câte ori?! Oho! (râde)

  • Ai fost și nașă?

Din păcate, la noi, în România, într-o anumită religie, nu te lasă să fii nașă decât dacă ești măritată.

  • Și, ce aștepți?

Nu, eu n-am timp de măritiș. Eu vreau să am grijă de ei.

  • La un moment-dat, te vei mărita...

De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți. Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există. În viață, trebuie să avem un echilibru în toate. Ori, eu dacă sunt împlinită, nu pot să fiu "mega" împlinită. Sau "foarte" împlinită. O să fie un dezechilibru și nu îmi place.

  • Există un bărbat în viața ta în momentul ăsta?

Bineînțeles că există. David! (râde)

  • Îl vedeam in reality-showul vostru plângând...

Îți dai seama că e televiziune.

  • Este plângăcios?

Este un hoțoman (râde). Uite, îmi pare rău că nu m-am gândit să las și alte cadre cu el, gândindu-mă că, totuși, este prea mic. O să zică lumea că este prea obraznic. Lumea nu înțelege că el e foarte liber în exprimare și are o astfel de personalitate. David este un sarcastic și jumătate. El e foarte haios și foarte glumeț. "Ieri mi-a intrat în cască? Te-ai plictisit! Vezi că se vede". Te înțeapă. Mai era o gogoașă, ieri, și am vrut să mă apropii de gogoașă. "Mamă, nu! Mamă, uite-te și în oglindă înainte să o iei, că : dietă!"

  • Te sfătuiește?

Non-stop. Dacă am părul nu-știu-cum, dacă mă machiez prea tare, dacă nu îmi vine bine ceva, dacă mănânc prea mult, dacă ridic tonul, dacă merg prea repede cu mașina. E foarte atent la absolut toate detaliile. E că un reminder: "vezi că nu mai avem aia", "vezi că nu l-ai sunat pe X", "vezi că nu ai făcut nu-știu-ce". E foarte protector. Are 7 ani și îi găsesc în ghiozdan bilețele de la fete. Și, el pregătește bilețele seara, în loc să își facă lecțiile. Depune foarte multă muncă pentru o fetiță pe care o vede o dată pe săptămână. Stă să îi construiască tot felul de chestii. A învățat să facă origami. Face tot felul de animăluțe, trandafiri, inimioare. Nu mai avem viață. Trebuie să îi pregătim fetei.

  • Cum stai cu dragostea?

Eu, foarte bine. Fară dragoste nu pot exista pe acest pământ.

  • "Casa iubirii" este și acasă la tine?

Da, este peste tot. În orice casă în care intru, intru cu speranța să găsesc iubire, și, bineînțeles, cu iubire.

  • La ce să se aștepte telespectatorii de la "Casa Iubirii"?

Ei trebuie să se aștepte la multe momente frumoase. La momente de emoție puternică. Sunt oameni care vor trăi prin concurenții noștri. Sunt oameni care vor simți bucuria, tristețea, suferința, alături de ei. De-aia ne uitam la televizor. Vrem să vedem lucruri frumoase, interesante.

Ca telespectator, nu pot să deschid televizorul și să mă uit în gol. Am nevoie să simt ceva, să transmită ceva. Să vibrez cu ceea ce văd la TV. Iar eu, fiind aici cu ei în casă, sau fiind acolo la mine, în cameră, și uitându-mă la ei, îmi dau seama cât de intens se simte totul. Atunci, eu sunt sigură că telespectatorii vor simți fiecare trăire a lor la intensitate maximă. Pentru că sunt foarte tineri, expresivi, sinceri, curați și deschiși. E foarte frumos, adică nu joacă teatru.

  • Te uiți la tine, la emisiunile cu tine? Ești critică?

Nu, nu mă uit. Nu pot să mă uit la mine. Niciodată. Am senzația că nimic nu e bine. Fiind fecioară, sunt extrem de perfecționistă. Am și eu defecte și nu mă pot privi.

  • Casa iubirii in cifre

Construcţia în care se filmează show-ul se întinde pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi. Casa iubirii are o piscină interioară încălzită, cu livinguri foarte spaţioase – spaţii de relaxare, interacţiune şi entertainment, şi două grădini interioare. Casa e înconjurată de un tunel neluminat, pe unde am trecut si noi, unde vor fi plasate echipele de filmare. Concurenţii vor fi filmaţi din acest tunel invizibil pentru ei, prin 350 de metri pătraţi de geam dicroic, care nu permite celor din casă să observe camerele sau pe cameramani.

Sunt nu mai puţin de 40 de camere de filmare – camere robotice, vizibile concurenţilor, dar şi camere care nu sunt vizibile din platou, pentru a nu distrage atenţia concurenţilor. Realizarea acestei construcţii impresionante, unice în România, a durat mai mult de trei luni. O echipă de aproximativ 100 de specialisti (cameramani, asistenţi de producţie, scenarist, regizor, make-up artişti etc) sunt implicaţi în realizarea acestei producţii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net