Andreea Mantea a mărturisit că i s-au scurs ochii după iubitul unei prietene «Mamă, ce mișto e!»

Ultima actualizare:

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii" a fost invitata Oanei Radu la show-ul pe care acesta îl susține în mediul online. Andreea a primit din partea prezentatoarei întrebări mai mult sau mai puțin discrete. Vedeta a rememorat episoade din tinerețe și nu s-a ferit să vorbească desăre dragoste și încurcăturile amoroase.

Andreea Mantea a făcut dezvăluiri picante în fața Oanei Radu
Andreea Mantea a făcut dezvăluiri picante în fața Oanei Radu

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Este nelipsită și din social media, acolo unde își ține la curent fanii cu cele mai noi întâmplări din viața sa. Invitată la „Detectorul de minciuni", Andreea a primit întrebări indiscrete din partea Oanei Radu, dar a făcut față cu brio. 

Andreea Mantea a fost întrebată dacă a furat iubitul uneia dintre prietenele sale. Vedeta a răspuns că nu a făcut niciodată așa ceva și nici nu are de gând să facă asta pentru că i se pare un gest rușinos. Recunoaște că, în tinerețe, au existat fete care s-au uitat un pic prea insistent la cel cu care forma un cuplu la vremea respectivă, însă nu a acționat având încredere în sentimentele omului de lângă ea.

Citește și: Andreea Mantea și motivul pentru care nu mai reușește să slăbească

Prezentatoarea mărturisește că, și acum, admiră un bărbat frumos dacă acesta îi atrage atenția, însă nu ar acționa niciodată pentru a-i atrage atenția în vreun fel, din respect pentru cea cu care acesta este într-o relație. 

„Îmi număr prietenele pe degetele de la o mână. Nu este cazul. «Mama, ce mișto este»! Să ne uităm așa, chiar și eu am făcut-o, dar nu. Nimic mai mult", a spus Andreea, atunci când a fost întrebată dacă vreodată s-a uitat insinuant la unul dintre iubiții prietenelor ei.

Andreea Mantea primește propuneri indecente din partea fanilor 

Andreea Mantea a dezvăluit că primește, chiar și în ziua de astăzi, propuneri indecente din partea băbaților. Unii dintre ei s-au oferit să îi adauge în conturi diferite sume de bani în schimbul favorurilor de natură sexuală, însă vedeta nici nu vrea să se gândească la acest lucru.

Vezi și: Andreea Mantea, despre suferințele pe care le-a îndurat în relația cu Cristian Mitrea

A mărturisit că, de cele mai multe, ori ignoră mesajele care au un conținut indecent și nu dă curs invitațiilor la cafea, la o pizza sau altele asemănătoare, fiind conștientă că cei care îi scriu își doresc ceva mai mult decât atât.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net