Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme mâncând inclusiv slănină! Rețeta succesului!

Ultima actualizare:

Andreea Mantea (35) va reveni pe micile ecrane, în postura de prezentatoare a unei emisiuni matrimoniale, așadar vedeta face tot posibilul pentru a arăta impecabil în fața telespectatorilor. Prezentatoarea a dezvăluit cum a reușit să slăbească 10 kilograme, deși nu s-a abținut de la vreun aliment. 

Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme pentru a arăta impecabil la noua emisiune
Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme pentru a arăta impecabil la noua emisiune

Andreea Mantea și-a propus să slăbească aproximativ 15 kilograme, iar drumul spre greutatea dorită de vedetă este unul ușor, potrivit propriilor spuse. Deja a reușit să dea jos 9-10 kilograme, în ciuda faptului că a consumat chiar și slănină!

Prezentatoarea a mărturisit că se cântărește în fiecare dimineață pentru a observa evoluția și că fiecare urcare pe cântar diferă. Există momente când greutatea fluctează din cauza unei posibile retenții de apă, a explicat Andreea Mantea.

„Păi ce… crezi că am dormit? În toată perioadă asta de când am zis din cele 14-16 kilograme nu mai știu exact câte au fost, am dat vreo 10, 9 pe acolo. Sunt dimineți și dimineți… când mă cântăresc și e diferență mare… cred că e reținere de apă, nu știu ce e. Dar nu mă grăbesc, sunt pe drumul cel bun și e bine. Nu țin dietă, ci pur și simplu încerc să mănânc sănătos. Dimineața avem voie să mâncam orice… chiar și slănină cu ceapă, da, apoi salate, grătar, mănânc cât mai sănătos.”, a spus Mantea pentru Ciao!  

Andreea Mantea nu are o rețetă care să garanteze o siluetă de vis, trasă ca prin inel, însă un lucru este cert! Prezentatoarea Kanal D încearcă să mănânce cât mai sănătos și nu își refuză nici micile capricii gastronomice! 

Andreea Mantea revine pe micile ecrane din 4 aprilie

Un nou show matrimonial va începe la Kanal D din data de patru aprilie, iar Andreea Mantea este vedeta care va fi alături zilnic de concurenți în platoul Casa Iubirii. Click! a vizitat-o pe Andreea Mantea în locul unde se vor desfășura filmările și a vorbit cu ea despre emoțiile pe care le simte la începerea noului proiect.

Citește și: Andreea Mantea, detalii din culisele celui mai nou show matrimonial

Andreea ne-a spus că este implicată în viața concurenților și încearcă să îi cunoască îndeaproape, și atunci când camerele de filmare nu sunt pornite. Anii de experiență în prezentarea show-urilor de tip matrimonial au făcut-o pe Andreea să cunoască modul în care trebuie să se comporte și modalitatea în care le poate fi aproape curajoșilor care pornesc în căutarea marii iubiri. 

Fosta soție a lui Cristian Mitrea ne-a mărturisit că și căminul ei este o casă a iubirii pentru că dragostea și înțelegerea sunt nelipsite. A evitat să ne spună dacă există sau nu un bărbat special în viața ei, dar a subliniat, cu zâmbetul pe buze, că David, fiul ei de cinci anișori, este cel care îi ocupă mare parte din timp, fiind plin de energie și mereu pus pe glume! 

Vezi și: Andreea Mantea, suferințe cumplite în relația cu Cristian Mitrea 

Motivul pentru care Andreea Mantea a renunțat la „Puterea Dragostei"

„Casa Iubirii" nu este primul show de televiziune matrimonial pe care Andreea îl prezintă. În trecut, ea s-a aflat la cârma emisiunii „Puterea Dragostei", care se filma în Turcia. După trei sezoane a luat decizia de a reveni în România pentru ca fiul ei, David, în vârstă de cinci ani să poată studia într-o unitate de învățământ cu predare în limba română. 

„Din Turcia am plecat pentru că, atenție, nu pentru că nu-mi plăcea emisiunea sau pentru că nu știu ce se întâmpla, ci pentru că fiul meu trebuia să meargă la școală. Punct. Înțelegi? Am avut această situație în viața mea. Dacă eram singură, îți dai seama că rămâneam, n-aveam nicio problemă", a povestit Andreea Mantea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net