Andreea Mantea și motivul pentru care nu reușește să mai slăbească. Din păcate, asta a drama tuturor femeilor

Ultima actualizare:

Andreea Mantea, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România a vorbit despre o situație delicată cu care se confruntă, însă, majoritatea femeilor; dorința doamnelor de a slăbi, dar și motivul care stă în calea îndeplinirii visului de a arăta bine.

Andreea Mantea prezintă o emisiune dedicată iubirii
Andreea Mantea prezintă o emisiune dedicată iubirii

Andreea Mantea, glumeată și pusă pe șotii, așa cum o știm, a făcut recent o postare pe rețelele sociale în care vorbea deschis despre veșnica problemă a femeilor, dorința de a scăpa de kilogramele în plus și de a se menține suple.

Aranjată frumos și îmbrăcată în alb, prezentatoarea s-a filmat în timp ce vorbea cu fanii și le explica situația ''grea'' prin care este nevoită să treacă, zi de zi, la serviciu. Andreea dă vina pe colegii ei că nu-și poate menține silueta, ea fiind, de fel, o pofticioasă.

''Cum să slăbesc, sau cum să mă mențin, când la muncă se întâmplă astfel de minuni'', a zis prezentatoarea.

image

Amuzată de situație, dar cu gândul tot la bunătățile din jurul ei, vedeta a ținut să le arate și fanilor ispitele ce nu o lasă deloc în pace.

image

''Ce e aici? Cine e aici? Ce bine arată! Le mănânc'', anunța ea pe rețeaua de socializare.

Mirată că bunătățile se aflau peste tot prin cameră, prezentatoarea a dat, din nou vina, pe cei din jurul ei, amuzată, însă, de întâmplarea ce îi va aduce, probabil, un kilogram, două, în plus.

Citește și Este mult peste așteptări! Andreea Mantea și primele imagini din Casa Iubirii! Bianca Comănici: „Doamne, cum arată!” 

''Stai că mai sunt. Cum aș putea eu să slăbesc dacă mă întâlnesc cu asta'', a adăugat aceasta.

Andreea Mantea și dieta

Andreea Mantea s-a luptat în ultima perioadă cu câteva kilograme în plus, însă, ambițioasă, așa cum o știm, a reușit să le dea jos. Odată cu revenirea pe micile ecrane, vedeta a dorit să arate impecabil pentru fani și a slăbit 10 kilograme. Drumul nu a fost ușor, însă, vedeta nu se lasă până nu ajunge la silueta dorită.

Citește și Este mult peste așteptări! Andreea Mantea și primele imagini din Casa Iubirii! Bianca Comănici: „Doamne, cum arată!” 

Păi ce… crezi că am dormit? În toată perioadă asta de când am zis din cele 14-16 kilograme nu mai știu exact câte au fost, am dat vreo 10, 9 pe acolo. Sunt dimineți și dimineți… când mă cântăresc și e diferență mare… cred că e reținere de apă, nu știu ce e. Dar nu mă grăbesc, sunt pe drumul cel bun și e bine. Nu țin dietă, ci pur și simplu încerc să mănânc sănătos. Dimineața avem voie să mâncam orice… chiar și slănină cu ceapă, da, apoi salate, grătar, mănânc cât mai sănătos.”, a spus Mantea pentru Ciao!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net