Andreea Mantea și-a surprins toți fanii: «Eu m-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie»!

Ultima actualizare:

Andreea Mantea s-a întors pe micul ecran. Ea prezintă emisiunea de tip matrimonial „Casa Iubirii" la Kanal D și este extrem de încântată că a revenit în fața telespectatorilor. Recent i-a luat pe toți prin surprindere când a anunțat că s-a îndrăgostit!

Andreea Mantea nu a avut noroc în dragoste
Andreea Mantea nu a avut noroc în dragoste

Andreea Mantea nu a avut prea mult noroc în dragoste. A suferit nespus în timpul relației cu Cristian Mitrea, iar după despărțirea de tatăl copilului ei a decis să se concentreze exclusiv asupra micuțului și carierei. Dragostea a trecut pe plan secund, așadar cu toții am fost uimiți când Andreea a anunțat, în platoul emisiunii „Casa Iubirii", că s-a îndrăgostit.

Citește și: Andreea Mantea, intimități din viața personală 

Entuziasmul și șocul nu au rezistat prea mult pentru că simpatica prezentatoare a revenit cu anumite clarificări. Nu este vorba despre un bărbat, ci despre un obiect din casa concurentelor pe care vedeta îl îndrăgește nespus: o statuetă în formă de broscuță care practică meditația. 

Așa arată statueta care a cucerit-o pe Andreea Mantea
Așa arată statueta care a cucerit-o pe Andreea Mantea

„Vreau să vă arăt vouă obiectul meu preferat de aici din „Casa iubirii”, din casa fetelor pentru că din casa băieților încă nu am găsit un lucru preferat sau ar fi ceva, dar nu știu ce să zic încă, mă mai gândesc. Pe obiectul ăsta am pus ochii din prima clipă și îmi place de mor, deci îmi place la nebunie și aș vrea să-l vedeți.

Uitați-l! Acesta este! Uitați-vă vă rog la acest broscoi. Deci eu m-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie, deci, vai de mine, cât de frumos stă el aici și meditează.(...) Stați că râd colegii de mine, trebuie să fiu serioasă. Îmi place că l-am așezat aici lângă scaunul meu”, a povestit vedeta, pe contul personal de Instagram. 

Andreea Mantea și Cristian Mitrea s-au cunoscut în anul 2014 pe platoul emisiunii „Burlăcița", el fiind cel care a ajuns la sufletul prezentatoarei. După o relație cu năbădăi care a durat doar șase luni de zile, cei doi și-au spus adio și au pornit pe drumuri separate. Cristian a refuzat inițial să-l recunoască pe David, copilul care a rezultat din iubirea lor. Timpul a trecut, iar Cristian și Andreea au ajuns la un numitor comun de dragul fiului lor. Cu toate acestea, Cristian se implică minimal în viața șui David, iar copilul nu dorește să petreacă timp alături de tatăl său, după cum a povestit Andreea. 

Andreea Mantea nu visează la o nouă relație, și nici la căsătorie 

Cu puțin timp înainte de începerea emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, Andreea Mantea a oferit un interviu pentru Click! în care a vorbit despre planurile sale de viitor. Deși este fericită că va avea șansa să fie părtașă la închegarea unor noi povești de iubire, Andreea nu se gândește cu același drag la o nouă relație pe care ar putea să o aibă. Prezentatoarea nu are planuri de căsătorie și consideră că momentan este foarte împlinită, în lipsa unui bărbat. 

„Consider că sunt extrem de fericită și de împlinită. Un om, când ajunge să fie împlinit, nu-i mai lipsește nimic. Și, atunci, nu mai are nevoie de nimeni. Orice ar veni în plus în viața lui, ar deranja echilibrul balanței care există", ne declara Andreea. 

Vezi și: Andreea Mantea l-a iertat pe Cristi Mitrea de dragul lui David 

Andreea Mantea este o persoană care nu se teme să abordeze cele mai delicate subiecte. În podcastul Oanei Radu, a recunoscut că a fost înșelată de un bărbat pe care l-a iubit nespus și că, în trecut, avea obiceiul să verifice telefonul și mesajele iubiților ei. Acum nu ar mai face acest lucru!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net